Orgaanista muotoilutaidetta omassa luokassaan - katso Loom Designin Portobello-riipukset!

31. heinäkuuta 2023
Orgaanista muotoilutaidetta omassa luokassaan - katso Loom Designin Portobello-riipukset!
Tanskalaisen Loom Designin valaistusmestarit ovat luoneet sisustuksen taideteoksen, joka perustuu luonnosta löytyvään kauneuteen. Kauniin Portobello-riippuvalaisimen jokainen osa ja jokainen suunnitteluprosessin aikana tehty päätös on johdonmukainen yleisen suunnittelukonseptin kanssa, ja tuloksena on erittäin onnistunut ja toteutettu teos, joka ilahduttaa jokaisen designin ystävän kotia.

Sienestä inspiroituneet valaisimet ovat tanskalaisen muotoilun vanha suosikki. Konsepti löytyy sarjoista, kuten Mush-pöytävalaisimet Hübschiltä tai Mushroom-sarja Cozy Livingiltä. Tässä uudessa take tutusta muotoilukonseptista riipus on muodoltaan erityisen leveä, joka jäljittelee taitavasti portobello-sienen leveää hattua. Ruokahalua herättävä muotoilukonsepti näkyy valaisimen yhtenäisessä muodossa, sen puhtaan valkoisessa varjostimessa ja kauniisti yksityiskohtaisessa pintarakenteessa. Valaisimen varjostin on valmistettu metallikehikosta, jossa on kauniisti pyöristettyjä jousia, jotka antavat valaisimelle sen omaleimaisen muodon. Metallikuori on sen jälkeen päällystetty valkoisella tekstiilillä, jotka yhdessä muodostavat kauniin, moniosaisen rakenteen. Kankaan pinta on epäsäännöllinen ja siinä on kauniita mutta hienovaraisia kuvioita, jotka täydentävät kauniisti valaisimen muotoilun tiukempia linjoja.

Kun valaisin kytketään päälle, koko rakenne valaistaan pehmeällä, eteerisellä hehkulla, joka leviää harmonisesti ympäriinsä. Valaisimen sisäänrakennetut LED-valonlähteet loistavat sekä varjostimen läpi että riippuvalaisimen alaosassa olevan valoaukon kautta luoden käytännöllisen alasvalon. Valaisimessa on myös sisäänrakennettu himmennystoiminto, jota voidaan käyttää ulkoisen TRIAC-himmenninyksikön avulla, joten saat kaiken irti uudesta kauniista Portobello-riippuvalaisimestasi.

Täältä näet Portobello-riippuvalaisimen kahdessa eri koossa ja voit valita sisustukseesi parhaiten sopivan.