Kolme Contrast Makers alkaen DCWéditions

15. joulukuuta 2023
Kolme Contrast Makers alkaen DCWéditions
Tunnettu ranskalainen yritys DCW on luonut valikoiman omituisia ja jännittäviä valaisimia, joiden tavoitteena on tuottaa ajattomia valaisimia, joihin aika ei vaikuta ja jotka pysyvät ainutlaatuisina ja toimivina sukupolvien ajan. Niiden usein omituisen olemuksen ansiosta sinulla on mahdollisuus luoda kotiisi ainutlaatuinen ilme, joka taatusti yllättää ja ilahduttaa vierailijoita. Tutustu alla kolmeen DCWéditionsin tulevaisuuden valaisimeen:


Org Riippuvalaisin Horizontal 1300 Kulta
Tämä saksalaisen Sebastian Summan suunnittelema valaisin näyttää sekä klassiselta valaisimelta että futuristiselta ja modernilta lisäykseltä, joka on täydellisesti 2000-luvun rinnalla. Suunnittelija on saanut selkeää inspiraatiota tähtitieteestä ja tieteiskirjallisuudesta ja onnistunut luomaan ilmiömäisen ja epäsymmetrisen ulkoasun, joka voi piristää valitsemaasi huonetta todellisella galaktisella tavalla.

Valaisin on saatavana myös pystysuorana riippu- tai seinävalaisimena. Explore the Org universe here!


Focus 5 Riippuvalaisin Black
Tämä erikoinen ja uudelleen keksitty versio riippuvalaisimesta on japanilaisen Yuji Okitsun näkemys siitä, miten kodista voi tehdä hieman runsaamman, mutta silti tyylikkään ja yksinkertaisen. Valaisimen kaunis saippuakuplamainen valo roikkuu jähmettyneenä ja kimaltelee kutsuvasti ainutlaatuisten valonlähteiden kautta, jotka luovat ainutlaatuisen ja kulmikkaan näkymän myös silloin, kun valaisin on sammutettu. Eri kokoiset valot roikkuvat klassista planeettaa muistuttavassa tähtikuvioinnissa, ja koska sekä valonlähteet että kehys pyörivät itsenäisesti, valo pääsee laajemmalle alueelle. Focus 5 -riippuvalaisimella saat sekä upean että kiehtovan riippuvalaisimen, joka tekee tunnelmallisella valollaan huoneesta aivan erityisen paikan ja asettaa "FOCUS" siihen, mikä on sinulle tärkeää.

Focus-sarja on saatavana 3, 4 tai 5 valonlähteellä ja mustana tai valkoisena. Katso valikoima täältä!


Delumina 250 Seinävalaisin Black
Italialainen OliveLab on yhteistyössä DCW:n kanssa luonut valaisimen, joka taatusti haastaa käsityksesi siitä, mikä on fyysisesti mahdollista valaisimelle; itse asiassa kyse on fysiikasta! Delumina leikittelee mahdollisuudella paitsi valaista, myös aktiivisesti ohjata valoa. Kun käännät lampun sydämessä olevaa tikkua, voit luoda ulompaan lasiin pimennyksen, joka vaikuttaa sekä lampun ulkonäköön että huoneen tunnelmaan. Täysikuun tavoin lamppu syttyy taas täysin, kun käännät tikkua vastakkaiseen suuntaan ja käännät polarisaation lasissa. Valaisimen kaksi lasivarjostinta tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden leikkiä fysiikalla ja samalla sisustaa minkä tahansa kodin tyylillä ja yksinkertaisuudella.

Delumina on saatavana 250 mm:n ja 320 mm:n valaisimena sekä riippuvalaisimena. Tutustu valaisinmalliston sykliin täällä!


Katsele loput DCW:n omituisesta maailmasta täällä!