Inspiroidu: kolme sisustustemppua Muuton Top-riippuvalaisimella

15. toukokuuta 2023
Inspiroidu: kolme sisustustemppua Muuton Top-riippuvalaisimella
Kun Swiss Big-Game ja Muuto yhdistivät voimansa Top-riippuvalaisimen luomiseksi, tehtävänä oli luoda valaisin, joka on monipuolinen. Valaisin, joka voi ratkaista kaikki tehtävät ja joka voi nostaa kaikenlaista sisustusta. Ikoninen muoto, sen sävyt ja upea valo tekevät Topista valaisimen, jolle jokainen voi löytää paikan - mutta miten sitä tarkalleen ottaen käytetään? Olemme koonneet alle kolme ehdotusta, jotka inspiroivat ja antavat tietoa:

1. Klassinen valaistus keittiön saarekkeen yläpuolella

.
Metallisten lamppujen ja maalatun varjostimen ansiosta voit lisätä väripläjäyksen muuten yksitoikkoiseen sisustukseen - mutta samalla hillityt värit tarkoittavat, että nämä lamput eivät koskaan mene pois muodista.

Kun keittiön saarekkeen yläpuolella on kaksi, kolme tai useampia huippuvalaisimia, saat sekä käytännöllisen että esteettisen valaistuksen, joka valaisee mitä tahansa teetkin keittiön saarekkeen äärellä - valmistatpa sitten ruokaa, seurustelet perheen kanssa tai nautit aamiaista kahvilassa. Jos valitset kaksi tai useampia samanlaisia riipuksia, voit saada aikaan kahvila- tai baaritunnelman, jota muuten voi kokea vain Berliinin tai Lontoon kaltaisissa trendikaupungeissa.

2. Klusteritaidetta olohuoneeseen

.
Monia eri kokoja ja värejä, joita Top-riippuvalaisimesta on saatavana, ei ole olemassa vain siksi, että voit löytää juuri sen, joka sopii kotiisi - eri variantteja saa ehdottomasti yhdistellä.

Pimeässä nurkassa 3-4 eri korkeuksille ripustettua Top-riippuvalaisinta voi tehdä ihmeitä - mutta tylsässä sisustuksessa ne voivat olla ihme. Yhdistelemällä kokoja ja värejä saavutat Muuton tunnetun dynaamisuuden ja värikkyyden. Valaisimet ovat Muuton väreissä, joten voit olla varma, että ne kaikki sopivat kauniisti yhteen!

3. Ruokailu- tai olohuoneen pöydän valaistus


Minkälaisen ruokailu- tai olohuoneen pöydän haluatkaan valaista, siihen löytyy Top-riippuvalaisin.

Laaja värivalikoima takaa, että löydät aina sisustukseesi sopivan valaisimen - ja erilaisten muotojen ansiosta löydät aina Top-riippuvalaisimen, joka sopii kokoonne. Jos sinulla on suuri, pyöreä pöytä, suosittelemme valitsemaan matalan mutta leveän Top-riippuvalaisimen, joka levittää valon kauniisti - ja jos sinulla on pitkänomainen pöytä, voit yhdistää useita pienempiä riipuksia! Mahdollisuudet ovat rajattomat.

Jos olet utelias, voit tutustua koko Top-riippuvalaisinvalikoimaamme alla:

Katso kaikki Muuton Top-riippuvalaisimet täältä!