Graafinen suunnittelu, joka vangitsee ja määrittelee sisätilat.

12. tammikuuta 2024
Graafinen suunnittelu, joka vangitsee ja määrittelee sisätilat.
Jos etsit joustavaa valonlähdettä, jonka tyylikäs muotoilu luo yhtenäisen huoneen, älä etsi kauempaa: tanskalaisen valaistusyrityksen ferm LIVING uusi, tyylikäs riippuvalaisin Lod tarjoaa tehokkaan valaistuksen, jossa on korkea toiminnallisuus ja näyttävä ulkonäkö, joka jättää pysyvän vaikutuksen kaikkiin läsnäolijoihin. Nerokas muotoilu on järjestetty niin, että valaistus on mahdollisimman joustavaa, ja jokainen yksittäinen komponentti on mietitty huolellisesti sekä käytännölliset että esteettiset näkökohdat huomioon ottaen.

Huolellisesti valitut komponentit, jotka optimoivat toiminnan ja muodon


Riippuvalaisimen nimi on hyvin valittu: "Luomi" on itse lampunvarjostin, joka laskeutuu huoneeseen ja levittää miellyttävää valoa valaisimen alla olevalle alueelle. Sekä ylempi että alempi varjostin on järjestetty pystysuoran keskitangon ympärille, joka korostaa johdonmukaista suunnittelukonseptia. Ylempi varjostin ohjaa kolmesta valonlähteestä tulevan valon alaspäin, kun taas alempi varjostin estää häikäisyn ja levittää valon sen sijaan pehmeänä ja miellyttävänä hehkuna joka puolelle.

Valaisimen korkeutta voidaan säätää sen älykkään rakenteen ansiosta, jossa varjostin on yhdistetty vastapainoon vaijerin avulla. Asennuksen aikana sinulla on myös ylimääräistä vapautta sijoittaa valaisin juuri sinne, minne haluat, sillä mallissa on myös ylimääräinen kattokiinnike, joka määrittää, mihin varjostin ripustetaan. Varjostin, kattokannatin, vastapaino, ruusuke ja kaapeli ovat kaikki samanvärisiä, mikä lisää kaunista tyyliä ja johdonmukaisuutta kokonaisuuteen. Samalla kaapelin ja muiden osien välinen yhteys luo suhteellisen suuren mittakaavan graafisen kokonaisuuden, joka pistää nopeasti silmään, kun astut huoneeseen.

Lod-riippuvalaisinta on saatavana modernina mustana ja kauniina kashmirin värisenä versiona. Katso molemmat täällä!