Ajaton klassikko älykkäänä, langattomana versiona - Haipot Portable Table Lamp DybergLarsenilta.

8. marraskuuta 2023
Ajaton klassikko älykkäänä, langattomana versiona - Haipot Portable Table Lamp DybergLarsenilta.
Kun tanskalainen suunnittelija Frank Kerdil lyöttäytyi yhteen stylisti Anette Eckmannin kanssa suunnitellakseen Haipotin valaisinvalmistaja Dyberg Larsenille, kauniista valaisinsarjasta tuli välittömästi tanskalaisen muotoilun klassikko. Yksinkertainen siluetti, pyöristetyt kulmat ja yksivärinen pinta, joka on saatavana sekä neutraaleina että kylläisinä värivaihtoehtoina, luovat yhdessä ajattoman klassisen muotoilun, joka näyttää tyylikkäältä - tänään, huomenna ja kahdenkymmenen vuoden kuluttua. Siksi olemme innoissamme siitä, että tyylikkääseen Haipot-mallistoon lisätään lisää valaisintyyppejä, joissa modernit ja retrovaikutteiset ilmaisut kohtaavat täydellisessä tasapainossa. Uusin lisäys on pöytävalaisimen langaton versio, Haipot Table Lamp Portable.

Käytännöllinen lisä tyylikkääseen muotoiluun

Valaisin on kuitenkin suunniteltu myös joustavuutta ja toiminnallisuutta ajatellen, sillä siinä ei ole kaapelia, vaan se tarvitsee vain latauksen, minkä jälkeen voit nauttia sen viihtyisästä valaistuksesta missä tahansa huoneessa - jopa ulkona parvekkeella tai terassilla. Pienessä metallisessa varjostimessa on leveä aukko, jonka läpi valo pääsee valumaan ulos laajana kartiona. Näin syntyy kaunis valonpudotus, joka korostaa lakattua lampun jalustaa ja tuo kauniin värimaailman esiin. Kannettavia pöytävalaisimia on saatavana lukuisissa kauniissa väreissä, jotka kaikki ovat nähtävillä juuri täällä, joten voit vapaasti valita muunnelman, joka sopii parhaiten sisustukseesi tai joka miellyttää sinua eniten.

Pienellä pöytävalaisimella voit siis täydentää Haipot-riippuvalaisimia ja luoda huoneen valaistuskonseptiin selkeän ja muotoilullisesti johdonmukaisen kokonaisuuden tai käyttää valaisinta lyhtynä ulkona lämpiminä iltoina.

Katsele DybergLarsenin värikästä Haipot-sarjaa täältä.