Ratsasta langattomien pöytälamppujen kannettavan aallon mukana Design By Usin Trip Portable Table Lampilla.

15. marraskuuta 2023
Ratsasta langattomien pöytälamppujen kannettavan aallon mukana Design By Usin Trip Portable Table Lampilla.
Tyylikkään muotoilun, laadukkaiden materiaalien, joustavan sisustussuunnittelun ja käytännöllisen valaistuksen upea yhdistelmä on tunnusomaista tanskalaisen Design By Us -suunnitteluyrityksen kauniille Trip Portable -valaisinmallistolle. Valaisimen rungon jämäkkä muotoilu yhdistettynä leveään varjostimeen ja pehmeisiin reunoihin antaa pöytävalaisimelle taidokkaan orgaanisen tunnelman, joka muistuttaa metsäsienestä, muotoilusta, joka on jo pitkään ollut suosittu modernien pöytävalaisimien keskuudessa.

Lampusta voi nauttia rajattomasti sisällä ja ulkona

Luonnosta inspiroitunut kosketus on hyvin valittu, sillä lamppu on johdoton, joten voit nauttia sen viihtyisästä valaistuksesta sekä sisä- että ulkotiloissa. Lampussa on sisäänrakennettu paristo, joka antaa virtaa LED-valonlähteelle. USB-laturi sisältyy toimitukseen. 9 tunnin latauksen jälkeen lamppu voi loistaa vähintään 14 tuntia, joten sinulla on valoa koko pitkäksi illaksi. Valon voimakkuutta voi säätää kolmella asetuksella, joten sinulla on aina oikea valaistus joka tilanteeseen. Lisäksi Trip Portable -valaisimessa on IP44-suojausluokitus, joka suojaa lamppua kosteudelta ja vesiroiskeilta.

Valitut materiaalit ja käsityönä valmistettu laadukas muotoilu

Valaisimen käytännölliset edut täydentyvät kauniisti eksklusiivisella muotoilulla, joka innostaa vaativimpia muotoilun tuntijoita. Tukeva runko on valmistettu aidosta marmorista, jonka pinnassa on yksilöllinen suonitus, mikä tekee jokaisesta valaisimesta ainutlaatuisen. Varjostin on valmistettu suupuhalletusta lasista, joka tuo kivijalustan vankkaan ilmaisuun herkän ja siroa kosketusta, mikä luo harmonisen ja onnistuneen tasapainon.

Trip Portable -pöytävalaisinta on saatavana lukuisissa kauniissa väreissä, jotka vaihtelevat varjostimessa ja jalustassa. Katso koko Trip Portable -sarja täältä