Tyylikkäät designklassikot uusina, käytännöllisinä ulkoversioina - tutustu GUBIn Satellite-ulko-riippu- ja lattiavalaisimeen täällä!

16. elokuuta 2023
Tyylikkäät designklassikot uusina, käytännöllisinä ulkoversioina - tutustu GUBIn Satellite-ulko-riippu- ja lattiavalaisimeen täällä!
Siitä lähtien, kun Satellite-sarja näki päivänvalon vuonna 1953, tämä erikoinen valaisin on ollut tunnettu ja rakastettu designmaailmassa. Tämän kauniin luomuksen takana on ranskalais-unkarilainen suunnittelija Mathieu Matégot, joka keksi täysin uuden valmistustekniikan antaakseen valaisimelle tyypillisen rigitulle-varjostimen, joka koristaa kaikkia Satellite-sarjan valaisimia. Rigitulle-tekniikalle on ominaista rei'itetty kuvio ja paperinohut rakenne, jonka ansiosta metallia voidaan taivuttaa taiteellisiin muotoihin, mikä antaa sille pörröisen, tylliä muistuttavan ulkonäön. Herkän näköinen mutta vahva rigitulle yhdistettynä tyypilliseen pitkänomaisen pyöreään muotoon saa aikaan vaikutelman, että Satellite-valaisin leijuu avaruudessa kuin zeppeliini. Muotoilua täydentää epäsymmetrinen, kolmionmuotoinen ulkovarjo, joka istuu kuin hattu valaisimen päällä, joten lopputuloksena on veistoksellinen ja muotoiluun keskittyvä design-valaisin, jolla on korkea esteettinen arvo.

Katsele koko Satellite-sarjaa täältä

Satellite-sarjan uusien lisäysten myötä kauniista muotoilusta voi nauttia myös ulkotiloissa. Valaisimissa, joihin kuuluu lattiavalaisimia ja riippuvalaisimia useissa koko- ja värivaihtoehdoissa, on kaikissa IP65-luokitus, joka suojaa niitä tuulen ja sään vaikutuksilta. Tämän ansiosta ne sopivat erinomaisesti asennettaviksi katetulle terassille tai parvekkeelle nauttimaan pitkistä kesäilloista.

Valaisimet soveltuvat erinomaisesti myös ulkokäyttöön, sillä rigitulle-varjostimen siisti reikäkuvio mahdollistaa sisällä olevan valonlähteen valon tunkeutumisen pehmeänä hehkuna koko valaisimen ympärille. Samalla se suojaa valoa niin, että se ei häikäise vaan loistaa pehmeästi ja miellyttävästi ympäristöön. Satellite-valaisimella saat molempien maailmojen parhaat puolet - suoraa valaistusta häikäisemättömällä hehkulla.

Katso kaikki Satellite-malliston ulkovalaisimet täältä