Uskomaton toiminnallisuus kauniissa muotoilussa

29. joulukuuta 2023
Uskomaton toiminnallisuus kauniissa muotoilussa
Monipuolisuus, muunneltavuus ja tyylikäs muotoilu: kaikki Lindby -tuotemerkille ominaiset ominaisuudet ja kohokohdat on koottu yhteen Biavera-ripustusvalaisimessa. Valaisimelle on ominaista ohut, virtaviivainen muotoilu. Valaisimen pää koostuu kauniisti mustaksi lakatusta poikkipalkista ja kahdesta hienostuneella nikkelipinnoitteella varustetusta valoelementistä, jotka liikkuvat kauniisti aaltoina rungon suuntaisesti. Tämä luo mielenkiintoisen kontrastin suorien ja kaarevien elementtien välille, mikä edistää valaisimen visuaalista optiikkaa. Samalla kaikki osat pysyvät täysin vaakasuorassa, jolloin valo leviää laajalle alueelle ja luo symmetriaa koko sommitteluun. Valaisin säteilee valoa alaspäin, joten se sopii erinomaisesti ruokapöydän, keittiön tiskin, työpöydän tai minkä tahansa muun pinnan päälle, joka tarvitsee käytännöllistä, suoraa valoa.

Valonlähde on sisäänrakennettu valaisimeen, ja se koostuu LED-valonlähteistä, jotka on sijoitettu pitkin jokaista valaisimen runkoa ja jotka loistavat valaisimen alapuolella olevan valkoisen suojuksen läpi tehokkaana ja tasaisena hehkuna. Näin saadaan kätevä alasvalo, joka heittää laajan hehkun valaisimen alla olevalle alueelle. Ripustusnaruissa on painot, joilla voidaan säätää lampun korkeutta. Näin voit päättää ja muuttaa, kuinka hajanaista tai keskitettyä valon pitäisi olla. Lisäksi Biavera-riippuvalaisimessa on sisäänrakennettu Switch-Dimmer-toiminto, joka mahdollistaa kirkkauden säätämisen tavallisella seinäkytkimellä ilman ulkoisten himmentimien asentamista. Valaisimessa on kolme asetusta: 100 %, 40 % ja 10 % kokonaiskirkkaudesta, joten saat oikean valaistuksen, tarvitsetpa valaisinta sitten työhön, rentoutumiseen tai orientoitumiseen yöllä.

Lindby on tunnettu nykyaikaisista ja toiminnallisista valaisimista, joissa ei ole säästelty muotoilussa tai laadussa. Katsele Biavera by Lindby täällä