Vanhoja suosikkeja uudessa, tyylikkäässä tulkinnassa: tutustu HAY:n värikkäisiin Apex-pöytävalaisimiin!

8. joulukuuta 2023
Vanhoja suosikkeja uudessa, tyylikkäässä tulkinnassa: tutustu HAY:n värikkäisiin Apex-pöytävalaisimiin!
Suunnitellessaan uutta pöytävalaisinta, josta myöhemmin tuli Apex-sarja, brittisuunnittelija John Tree otti inspiraationsa klassisen pankkilampun arkkityypistä ja yhdisti sen moderniin värisensitiivisyyteen luodakseen jännittävän ja erilaisen valaisinmalliston, jolle on ominaista klassiset piirteet mutta joka kuitenkin eroaa perinteisistä pöytävalaisimista. Apex-sarjan ohut, kaareva kromirunko ja erottuvat kattovalaisimet tekevät siitä välittömästi tunnistettavan ja erottuvan muotoilun ohjaaman käyttötaideteoksen.

Erikoislaatuinen joustavuus ja muunneltavuus avaavat monia käyttömahdollisuuksia

Sarjaan kuuluu pöytävalaisimia ja jalustavalaisimia useina eri versioina, jotka kaikki ovat runsain mitoin kauniita värejä neutraaleista sävyistä pehmeisiin pastelliväreihin ja syviin sävyihin, jotka saavat aikaan vaikuttavia vaikutuksia. Varjostin on kiiltävästi lakattu, ja sitä voidaan kääntää 360 astetta valon suunnan säätämiseksi, mikä tarjoaa ennennäkemätöntä joustavuutta valaisinsuunnittelussa. Valaisimessa on pieni vakiosarja (E14 LED), joka sopii monille eri polttimomalleille. Joustavan varjostimen ansiosta voit valita, haluatko tehokkaan ja suoran valaistuksen alaspäin työpöytää kohti tai ulos huoneeseen, epäsuoran valaistuksen kääntämällä varjostinta niin, että valo osoittaa seinää kohti, vai haluatko valon suuntautuvan ylöspäin, jolloin valo on hajavaloa, joka täydentää kokonaisvalaistusta.

Koska Apex-mallistossa on laaja valikoima erilaisia pöytävalaisimia ja -valaisimia, se sopii moneen huoneeseen ja sisustukseen. Pöytävalaisimet voidaan integroida sekä toimistoon että makuuhuoneeseen, kun taas klipsivalaisimet voidaan helposti ruuvata kiinni pöydänlevyyn tai hyllyyn, kirjahyllyyn tai mihin tahansa muuhun paikkaan, jossa tarvitaan selkeää valaistusta.

Katsele koko Apex-mallistoa täältä