Else Solar pöytävalaisin Paulmannilta - Täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja muotoilua.

6. heinäkuuta 2024
Else Solar pöytävalaisin Paulmannilta - Täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja muotoilua.
Olemme ylpeitä voidessamme esitellä yhden myymälän uusimmista ja älykkäimmistä malleista; Else Solar -pöytävalaisimen! Tämä ainutlaatuinen pöytävalaisin on tyylikäs ja joustava ratkaisu sekä sisä- että ulkovalaistukseen. Nykyaikaista teknologiaa ja tyylikästä muotoilua yhdistelevä Else-pöytävalaisin tarjoaa sinulle useita etuja ja ominaisuuksia, jotka tekevät siitä korvaamattoman kaikissa kodeissa.

Valkoisesta alumiinista valmistettu Else Solar -pöytävalaisin on sekä kevyt että kestävä, ja sen vaatimaton paino ja korkeus sopivat täydellisesti mille tahansa pinnalle, olipa kyseessä sitten olohuone, makuuhuone tai terassi.

Yksi Elsen suurimmista eduista on sen joustavuus. Valaisin on akkukäyttöinen, ja se voidaan ladata sekä aurinkokennoilla että USB-C-kaapelilla, joten se ei ole riippuvainen johdoista tai pistorasioista. Tämä antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden sijoittaa se juuri sinne, missä tarvitset valoa - olohuoneen viihtyisästä nurkasta ulkoilmaillallisiin terassilla lämpimänä kesäiltana.

Valaisimella on IP44-luokitus, mikä tekee siitä sopivan kosteisiin tiloihin ja varmistaa, että se kestää roiskevettä kaikista suunnista. Tämän ansiosta Else on ihanteellinen valaistusratkaisu sekä sisä- että ulkotiloissa, joissa se voi luoda lämpimän ja kutsuvan tunnelman 2700 kelvinin ja 250 lumenin valovoimallaan.

Sisäänrakennetun LED-valonlähteen, jonka käyttöikä on 30 000 tuntia, ansiosta saat pitkäikäisen ja energiatehokkaan valaistuksen. Else on myös varustettu himmennintoiminnolla, joten voit helposti säätää kirkkautta tarpeen mukaan oikean tunnelman luomiseksi. Valaisin on saatavana myös sekä modernin mustana että tyylikkään valkoisena, joten voit vapaasti valita sisustukseesi parhaiten sopivan mallin!

Paulmann antaa sinulle myös mielenrauhan 5 vuoden takuulla, mikä korostaa heidän luottamustaan tuotteen laatuun ja kestävyyteen.

Halusitpa sitten valaista kotisi tai nauttia tunnelmallisesta illasta ulkona, Paulmann:n Else Solar -pöytävalaisin on täydellinen valinta. Sen toiminnallisuuden, joustavuuden ja tyylin yhdistelmä tekee siitä investoinnin, joka kaunistaa kotiasi vuosien ajan.

Katso molemmat kauniit Else-aurinkopöytävalaisimet täältä