Tuo oma persoonallisuutesi ja tyylisi sisustukseesi värikkäiden Neon Tube -loisteputkivalojen avulla.

11. heinäkuuta 2024
Tuo oma persoonallisuutesi ja tyylisi sisustukseesi värikkäiden Neon Tube -loisteputkivalojen avulla.
Tanskalaisen HAY-suunnittelijamerkin Neon Tube -sarjan värikkäät valaisimet tuovat sisustukseesi lisäsäväriä värikkäällä ja juhlavalla muotoilullaan, joka tarjoaa joustavaa korostusvalaistusta ja korkeaa tunnelmaa. Valaisimissa on tuttuun loisteputkeen perustuva yksinkertainen ja johdonmukainen muotoilukonsepti yksinkertaisesta putkimaiseen valaisinrunkoon ja loistaviin neonväreihin, jotka jäljittelevät loisteputken loistavaa valoa. Valonlähteenä on kuitenkin sisäänrakennettu LED-moduuli, joka lähettää valonauhan koko valaisimen rungon pituudelta korostaakseen ohutta muotoa, kun lamppu on päällä. Tämä tapahtuu suoraan kaapeliin kiinnitetyn painokytkimen avulla. Valaisin värjäytyy värillisellä pinnalla ja loistaa loistavalla värillä, joka vetää silmää välittömästi puoleensa.

Mahdollisuudet valaisimen järjestämiseen ovat loputtomat. Toisessa päässä olevan kaapelin avulla voit ripustaa lampun seinälle tai kattoon. Voit myös jättää sen pystyasentoon lattialle tai sijoittaa sen sängyn tai sohvan alle, jolloin saat modernia valoa, joka leviää koko lattialle. Joka tapauksessa saat houkuttelevan aksenttivalaisimen, jossa on modernistinen kosketus ja joka voidaan integroida sekä värikkäisiin sisätiloihin että neutraaleihin tyyleihin, joissa se luo kontrastia ja on huomiota herättävä statement piece.

Koska Neon Tube on saatavana lukuisissa kauniissa, näyttävissä väreissä, voit myös yhdistellä niitä luodaksesi yksilöllisiä valaistusskenaarioita, kuvioita tai jopa kuvia kauniiden, ohuiden neonvalojen avulla. Kutakin kaunista värivaihtoehtoa on saatavana kahdessa eri koossa.

Katso ne kaikki täältä