Tom Dixonin taidokkaista valaisimista on nyt uusia langattomia versioita - kannettavat Bell-, Melt- ja Stone-pöytävalaisimet!

8. heinäkuuta 2024
Tom Dixonin taidokkaista valaisimista on nyt uusia langattomia versioita - kannettavat Bell-, Melt- ja Stone-pöytävalaisimet!
Tom Dixon on maailmankuulu sisustussuunnittelija, joka tunnetaan eksklusiivisista valaisimistaan, joissa on ainutlaatuinen ilme ja erityinen taiteellinen ote. Siksi olemme erittäin innoissamme voidessamme esitellä Dixonin kauniita taideteoksia uusina kannettavina versioina, jotka edistävät käytännöllistä ja joustavaa valaistusratkaisua jokapäiväiseen elämään ja ilmaisevat samalla samaa luovaa dynamiikkaa, joka on nähtävissä kaikissa valaisimissa omissa sarjoissaan. Kello, Melt ja Stone kannettavina pöytävalaisimina saat käytännöllisen koristeellisen taideteoksen, josta voit nauttia sekä sisällä että ulkona.

Kaikissa kolmessa pöytävalaisimessa on langaton muotoilu ja mukana tuleva laturi, joka voi virittää sisäänrakennetun LED-valonlähteen uudelleen loistamaan 9-10 tuntia täyden latauksen jälkeen. Valonlähde on suojattu, jotta varmistetaan pehmeä ja häikäisemätön valo, joka säteilee kauniisti kolmesta kauniista mallista, jotka muodostavat taideteoksen sekä päällä että pois päältä.

Pöytävalaisimet ovat osa Melt, Bell ja Stone -sarjaa, joka sisältää erityyppisiä valaisimia samassa kauniissa muotoilussa. Kunkin sarjan valaisimia on siis helppo yhdistellä ja luoda yhtenäinen ja eksklusiivinen valaistuskonsepti.

Katsele kauniita kannettavia valaisimia täältä.