Maailmanluokan espanjalaista muotoilua: toivotamme tervetulleeksi Aromas del Campon monet kauniit luomukset!

27. kesäkuuta 2024
Maailmanluokan espanjalaista muotoilua: toivotamme tervetulleeksi Aromas del Campon monet kauniit luomukset!
Myymälään on saapunut uusi raikas brändi, joka on luovasti lähestynyt muotoilua: Espanjalainen Aromas del Campo Valenciasta. Yrityksen historia juontaa juurensa vuoteen 1986, jolloin perustajat erikoistuivat potpourriin ja muihin aromituotteisiin, jotka antoivat yritykselle sen nykyisen nimen. Muutaman vuoden kuluttua yritys alkoi valmistaa kuivattuja kukkia sisältäviä lasisia pöytävalaisimia, joista tuli ponnahduslauta todelliseen seikkailuun design-valaisimien lumoavassa maailmassa. Aromas del Campo keskittyy toiminnallisiin ja teknisesti tehokkaisiin malleihin kohtuulliseen hintaan, ja usein lamppujen toiminnallisuuteen kuuluu myös himmennys. Tuotemerkin malleissa käytetyt ensisijaiset materiaalit ovat lasi ja metalli, jotka muodostavat kauniin liiton, jonka tuloksena syntyy tyylikkäitä ja ajattomia malleja. Puuta, kivitavaraa ja marmoria käytetään kuitenkin myös useissa tuotemerkin luomuksissa.

Aromas del Campon valaisimille on ominaista erityinen sirous, joka johtuu osittain niiden klassisista muotoiluelementeistä, kuten tekstiili- tai opaalilasivarjostimista, yksinkertaisesta geometriasta, pyöreistä muodoista ja saman muotoiluelementin kauniista toistoista samassa valaisimessa, mikä auttaa antamaan jokaiselle valaisimelle johdonmukaisen ilmeen. Useat valaisimista ovat osa laajempia mallistoja, kuten Abbacus- ja Elma-sarjoja, ja siksi niitä on saatavana useina versioina, värivaihtoehtoina ja valaisintyyppeinä. Tyyli on usein muodoltaan, väriltään ja materiaalikoostumukseltaan yksinkertainen ja kallistuu ajattomaan ilmaisuun, jossa on hieman minimalistista sävyä. Yksi tuotemerkin päänimistä on valaisinsuunnittelija Pepe Fornas, joka on monien Aromas del Campon luomusten takana. Voit tutustua kaikkiin Fornasin kauniisiin valaisimiin suoraan täällä.

Aromas del Campo tarjoaa upean kimppuun tyylikkäitä malleja, joissa on eksklusiivinen ilme, hintaan, johon kaikilla on varaa. Täältä löydät Aromas del Campon koko valaisinvalikoiman.