Ihastuttava yhdistelmä skandinaavista designia ja klassisia yksityiskohtia - tervetuloa Bloomingvilleen!

24. kesäkuuta 2024
Ihastuttava yhdistelmä skandinaavista designia ja klassisia yksityiskohtia - tervetuloa Bloomingvilleen!
Meillä on ilo lisätä tanskalaisen Bloomingvillen monia kauniita valaisinmalleja verkkokauppaamme. Suunnittelijabrändin huomiota herättävät valaisimet ja kodin tarvikkeet ovat vuosien varrella löytäneet tiensä moniin koteihin, kun niiden suosio on kasvanut. Vuonna 2000 perustetun Bloomingvillen taustalla on ollut voimakas innostus pohjoismaiseen muotoiluun ja elämäntyyliin, joka on ilmennyt mallisto toisensa jälkeen tyylikkäissä malleissa.

Nykyaikaista, skandinaavista muotoilua klassisella twistillä


Bloomingvillen muotoilun tunnistaa välittömästi modernin pohjoismaisen tyylin, yksityiskohtaisten siluettien ja minimalististen muotojen onnistuneesta yhdistämisestä klassisiin linjoihin, ajattomiin väriyhdistelmiin ja tyylikkääseen svengiin, joka on ominaista perinteiselle muotoilun käsityötaidolle valaisimien kauniissa maailmassa. Samaan aikaan tuotemerkki tarjoaa myös paljon boheemi-vaikutteisia malleja, mukaan lukien monia punottuja lamppumalleja, jotka on tehty rennommalla, luonnollisemmalla tyylillä, joka auttaa tekemään olohuoneesta kodikkaamman.

Inspiroivia lisäyksiä vanhoihin suosikkeihin


Kun Regent Holding osti Bloomingvillen vuonna 2014, brändi laajeni ja loi paljon uusia mahdollisuuksia lisätä tyylikkäiden mallien repertuaariinsa. Bloomingvillestä tuli nyt monimerkkitalo, johon kuuluu vuonna 2018 lanseerattu Creative Collection. Tämä uusi mallisto keskittyy kekseliäisiin ja innovatiivisiin malleihin, jotka tuovat luovan lisän perinteiseen sisävalaisimeen. Niin monien mahdollisuuksien ansiosta Bloomingville tarjoaa malleja jokaiseen makuun ja jokaiseen sisustukseen.

Katso koko Bloomingville-valaisinvalikoima täältä