Tyylikästä valaistusta joka nurkkaan Halo Designin Atom-kruunulla

20. kesäkuuta 2024
Tyylikästä valaistusta joka nurkkaan Halo Designin Atom-kruunulla
Jos etsit tehokasta valaistusmallia, joka karkottaa varjot nurkista, mieluiten modernissa, tyylikkäässä ja käytännöllisessä mallissa, joka on sekä joustava että toimiva, olet tullut oikeaan paikkaan: Tanskalaisen suunnittelijabrändin Halo Design kaunis Atom-sarja tarjoaa valaistuskokemuksen, joka ylittää tavanomaisen. Sarja koostuu epäsovinnaisen muotoilun kattokruunuista, jotka tuovat raikkaan tuulahduksen sisustukseen. Valaisinsarjan nimen inspiraatio paljastuu nopeasti nerokkaasta sommittelusta, jossa pallomaiset lasivarjostimet on sijoitettu ohueen metallikehykseen, jolloin kokonaisrakenne muistuttaa molekyyliä. Useat valonlähteet tuottavat laajalle alueelle kauas ulottuvaa valoa, ja kiehtova rakenne kannustaa sijoittamaan valaisimen huoneen keskelle, jolloin kaunis valoefekti ja muotoilu pääsevät oikeuksiinsa.

Atom-kruunua on saatavana useina eri muoto-, koko- ja värivaihtoehtoina 6-8 valonlähteellä. Valittavana on erilaisia runkoja joko mattamustana tai kiiltävänä messinkikullan värisenä sekä varjostimia, joissa on meripihkanvärinen kullanvärinen sävy valaistuksen lämpimän hehkun aikaansaamiseksi, savunharmaat varjostimet hajavalon aikaansaamiseksi ja opaalinvalkoiset varjostimet pehmeän, tasaisen ja häikäisemättömän valaistuksen aikaansaamiseksi.

Katso kaikki Atom-kruunut täältä

Atom-sarja ei koostu pelkästään kattokruunuista, vaan se on osa laajempaa valaisinsarjaa, johon kuuluu myös samannäköisiä lattia-, seinä-, pöytä- ja kattovalaisimia, joiden värimaailma on yhteensopiva, joten valaisimia on helppo yhdistellä eri tavoin. Koko Atom-sarja löytyy täältä.