Väri ja skandinaavinen muotoilu yhdistyvät uudessa ruotsalaisessa suunnittelijabrändissä Swedish Ninja.

8. kesäkuuta 2024
Väri ja skandinaavinen muotoilu yhdistyvät uudessa ruotsalaisessa suunnittelijabrändissä Swedish Ninja.
ikuisesti kekseliäs lähestymistapa skandinaaviseen sisustussuunnitteluun ja ilmeinen mieltymys kirkkaisiin ja silmiinpistäviin väreihin, joita harvoin näkee modernissa muotoilussa, Swedish Ninja on räjähtänyt skandinaavisen muotoilun näyttämölle. Tarina alkoi vuonna 2010, kun ruotsalainen muotoilija Maria Gustavsson työskenteli vielä freelance-suunnittelijana huonekalujen ja sisustusesineiden suunnittelijana muille yrityksille. Vuonna 2016 yritys alkoi markkinoida omia tuotteitaan. Nykyään Swedish Ninjaa myydään muualle Eurooppaan, Australiaan ja Yhdysvaltoihin sekä useille kansainvälisille verkkokauppiaille.

Omaperäisyys, aitous ja paikallisen designkäsityötaidon kunnioittaminen ovat kaikkien Swedish Ninjan suunnittelujen ytimessä. Tuotemerkki pyrkii myös pienentämään hiilijalanjälkeään, mikä näkyy laadukkaiden materiaalien käytössä kaikkien niiden mallien käyttöiän pidentämiseksi sekä paikallisessa tuotannossa Smålandissa, Ruotsissa - alueella, joka tunnetaan taitavasta puusepänteollisuudestaan ja joka on sekä Pippi Pitkätossun että Swedish Ninjan perustajan Maria Gustavssonin kotipaikka. Astrid Lindgrenin kuuluisan lastenkirjahahmon, itsenäisen ja kekseliään naisen ruumiillistuman, innoittamana Maria Gustavsson perusti oman suunnittelutoimiston, jonka toimitusjohtaja ja ainoa omistaja hän on tänäkin päivänä.

Swedish Ninjan tunnusmerkki on skandinaaviselle muotoilulle ominaisen yksinkertaisuuden ja kurinalaisuuden onnistunut yhdistäminen Gustavssonin väri-iloon, joka loistaa jokaisesta Swedish Ninjan suunnittelemasta tuotteesta. Kaikkia heidän luomuksiaan on myös saatavana laajassa värivalikoimassa, joten sinun ei tarvitse tinkiä suosikkivärimaailmastasi, kun tilaat tuotteen ruotsalaiselta designyritykseltä.

Swedish Ninjan takana on jo suuri määrä kauniita valaisinmallistoja, jotka löydät suoraan täältä.

Ruotsalainen designbrändi myy myös kauniista ja käytännöllisistä sisustusesineistä koostuvia sisustustuotteita. Katso ne kaikki täältä.