Design-suuntautunut valaistus mihin tahansa huoneeseen Baroni-pöytävalaisimen uudella kannettavalla versiolla.

30. toukokuuta 2024
Design-suuntautunut valaistus mihin tahansa huoneeseen Baroni-pöytävalaisimen uudella kannettavalla versiolla.
Kaunista ja tyylikästä valaistusta ei pitäisi rajoittaa vain yhteen huoneeseen. Tämä oli ajatus Baroni-sarjan uuden tulokkaan, kannettavan Baroni-pöytävalaisimen taustalla, joka langattoman rakenteensa, vedenkestävän valaisimensa ja paristokäyttöisen valonlähteensä ansiosta voidaan käyttää lukemattomissa tiloissa ja yhteyksissä. Valaisin on tulosta tanskalaisen muotoilijan Michael Waltersdorffin ja valaisinvalmistaja Halo Designin hedelmällisestä yhteistyöstä. Waltersdorff on jo pitkään työskennellyt Halo Designin kanssa luodakseen kauniita valaisinmalleja, joiden moderni ilmaisu ja skandinaavinen minimalismi ovat hänen esikuvansa. Jos olet utelias Waltersdorffin muista luomuksista Halo Designille, löydät ne suoraan täältä.

IP44-luokituksen ansiosta Baroni Portable -valaisinta voi käyttää myös ulkona parvekkeilla ja terasseilla tai kosteissa tiloissa, esimerkiksi kylpyhuoneen tai kellarin ikkunan syvennyksessä. Valaisimessa on sisäänrakennettu himmennystoiminto, jonka avulla voit säätää kirkkautta niin, että valoa riittää jokaiseen aikaan ja tilaisuuteen, ja sen akun kesto on 8-16 tuntia valitusta kirkkaudesta riippuen.

Pöytävalaisin on osa kokonaista mallistoa, minkä vuoksi kaunista muotoilua on saatavana pöytävalaisimena (perinteisenä tai johdottomana), kattovalaisimena, lattiavalaisimena ja riippuvalaisimena eri kokoisina ja eri väreissä, joten voit hankkia juuri sinun tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan mallin. Yhteistä kaikille sarjan valaisimille on kaunis opaalilasivarjostin ja ainutlaatuiset harjattua metallia olevat yksityiskohdat, jotka antavat valaisimille klassisen ja ajattoman ilmeen, joka sopii sisustukseesi tulevien sukupolvien ajan.   Laadukas opaalilasivarjostin antaa myös hajavaloa, miellyttävää ja häikäisemätöntä valoa, joten voit olla varma tehokkaasta ja koristeellisesta valaistuksesta Baroni-valaisimella. Täältä löydät koko Baroni-malliston.