Luumr on saapunut kauppaan - luo älykäs koti!

22. kesäkuuta 2024
Luumr on saapunut kauppaan - luo älykäs koti!
Julkistamme poikkeuksellisen uuden tuotteen! Nyt voit muuttaa kotisi valoisaksi paratiisiksi uusimman tuotevalikoimamme, Luumrin, avulla! Luumr on enemmän kuin pelkkiä lamppuja - se on älykkään valaistuksen innovaatio, joka muuttaa ympäristöäsi tavalla, jota et koskaan uskonut mahdolliseksi.

Luumr-lamppujen avulla et saa vain valoa - saat aivan uudenlaisen kokemuksen kodin valaistuksen ohjaamisesta ja mukauttamisesta juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Voit liittää lamput helposti Wi-Fi-verkkoon ja ohjata niitä suoraan älypuhelimesta tai tabletista intuitiivisen Luumr-sovelluksen avulla. Yhdellä napautuksella voit vaihtaa valon värejä, säätää kirkkautta, ajoittaa valaistuksen ja paljon, paljon muuta - kaikki tarpeidesi mukaan ja mukavasti sohvalta tai jopa silloin, kun olet poissa kotoa.

Mutta se ei lopu tähän! Luumr-lamput ovat yhteensopivia myös muiden älysovellusten kanssa, joten voit luoda täysin integroidun ja älykkään kodin. Ja Luumr-sovelluksen avulla voit helposti hallita ja ohjata kaikkia älylaitteitasi, kuten verhoja tai lämmitystä, yhdestä keskitetystä paikasta, joten täydellisen tunnelman luominen kotiisi on helppoa ja kätevää. Voit lukea paljon lisää Luumr-sovelluksen käytöstä täältä.

Miksi siis odottaa? Valmistaudu kokemaan valaistuksen tulevaisuus Luumrin kanssa ja anna kotisi loistaa valolla ja innovaatioilla kuin koskaan ennen. Tervetuloa valaisevien mahdollisuuksien maailmaan!

Löydä kaikki Luumrin älylamput täältä.