Frandsenin palkittu kannettava valaisin - Grasp yhdistää tanskalaisen muotoilun ja modernin toiminnallisuuden.

15. kesäkuuta 2024
Frandsenin palkittu kannettava valaisin - Grasp yhdistää tanskalaisen muotoilun ja modernin toiminnallisuuden.
Koe tanskalaisen muotoilun ja modernin toiminnallisuuden täydellinen yhdistelmä Thomas Albertsenin Frandsen:lle suunnittelemassa kannettavassa pöytä- ja lattiavalaisimessa Grasp. Grasp on monipuolinen valaisin, joka tekee vaikutuksen sekä tyylikkäällä ulkonäöllään että käytännöllisyydellään. Ergonomisen muotoilunsa ansiosta siihen on helppo tarttua ja sitä on helppo liikutella tarpeen mukaan, mikä sopii Grasp-nimeen.

Grasp-valaisimet on suunniteltu ihanteelliseksi valaistusratkaisuksi missä tahansa kodissasi ja sen ympäristössä. Se ei ole vain erinomainen pöytävalaisin, vaan se näyttää myös upealta ikkunalaudalla tai yöpöydän valaisimena. Monipuolisuutensa ansiosta sitä voidaan käyttää missä tahansa kodin sisällä ja ulkopuolella, ja sen kyky mukautua erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin tekee siitä modernin sisustuksen välttämättömän elementin.

Yksi Graspin merkittävimmistä ominaisuuksista on Frandsen ONE:n vaihdettava LED-valonlähde, joka on ensimmäinen laatuaan. Tämä innovatiivinen tekniikka takaa, että valaisin tarjoaa aina optimaalisen valaistuksen ja on samalla energiatehokas, ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen. Grasp-mallia on saatavana myös useina tyylikkäinä värivaihtoehtoina, kuten mattavalkoisena, mattamustana, mattapunajuurena, mattapetroolina ja massiivimessinkisenä, joten voit valita juuri sinun tyyliisi ja sisustustarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Grasp-valaisinta on saatavana myös kahta eri korkeutta, 47 cm ja 72 cm, mikä korostaa entisestään sen monipuolisuutta ja toimivuutta. Sen vankka rakenne ja säänkestävä rakenne tekevät Graspista ihanteellisen ratkaisun sekä sisä- että ulkokäyttöön, joten voit nauttia sen tyylikkäästä valaistuksesta missä tahansa. Grasp ei ole pelkkä valaisin, vaan pala tanskalaisen muotoilun historiaa, jossa yhdistyvät kauneus, innovatiivisuus ja käytännöllisyys. Mihin tahansa sen sijoitatkin, Grasp tuo tilaan ripauksen eleganssia ja hienostuneisuutta.

Näin ollen ei ole mikään yllätys, että tämä innovatiivinen muotoilu on voittanut BO BEDREn Design Favorites 2024 -kilpailun parhaan kannettavan valaisimen palkinnon. Tämä arvostettu palkinto tunnustaa Grasp-valaisimen poikkeuksellisen muotoilun ja toiminnallisuuden, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat laatua ja estetiikkaa valaistusratkaisuissaan.

Katso kaikki Frandsenin kannettavat Grasp-valaisimet täältä