Koe vapaus Bon Jour Unplugged Flosin langattomalla ihmeellä!

25. toukokuuta 2024
Koe vapaus Bon Jour Unplugged Flosin langattomalla ihmeellä!
Bon Jour Unplugged on langaton versio ikonisesta valaisinmallistosta, jonka Philippe Starck on suunnitellut Flos:lle. Tämä valaisin ei ole ainoastaan tyylikäs ja kevyt, vaan myös teknisesti edistyksellinen uraauurtavan Edge Lighting Technology -tekniikan ansiosta, joka takaa tasaisen ja miellyttävän valonjaon.

Kuvittele valaisin, joka seuraa sinua koko päivän ajan - aamun ensimmäisestä valosta illan rentoon tunnelmaan. Bon Jour Unplugged on vakituinen kumppanisi, työskentelitpä sitten työpöydän ääressä, viihtyit olohuoneessa tai nautit kesäillasta terassilla. Tämä monipuolinen valaisin on suunniteltu mukautumaan tarpeisiisi ja ympäristöön, mikä tekee siitä korvaamattoman kaikissa tilanteissa.

Mukana toimitettavan laturin avulla lamppu latautuu täyteen vain kolmessa tunnissa, joten voit nauttia sen valosta nopeasti uudelleen. Maksimikirkkaudella lamppu voi loistaa vaikuttavan kuusi tuntia, joten se sopii erinomaisesti sekä lyhyisiin että pitkiin tilanteisiin. Lampun pohjassa olevalla intuitiivisella optisella himmenninkytkimellä voit helposti säätää kirkkautta 10 prosentista 100 prosenttiin ja valita neljän eri voimakkuuden välillä. Näin voit luoda täydellisen valaistuksen mihin tahansa tilanteeseen, olipa kyse sitten kirkkaasta valosta lukemista varten tai pehmeästä valosta rentoutumista varten.

Bon Jour Unplugged -valaisimessa on moderni MicroUSB-C-liitäntä, joka takaa langattoman toiminnan ja akun keston 6-24 tuntia kirkkaudesta riippuen. Tämä tekee siitä paitsi kätevän myös joustavan, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa kotiin tai jopa ulos. Valaisinta ja sen lisävarusteita on saatavana useissa eri pintakäsittelyissä ja väreissä, joten voit luoda valaisimen, joka kuvastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja sopii täydellisesti kodin eri huoneisiin ja tunnelmiin. Lisäämällä lisää kruunuja voit helposti muuttaa lampun ilmettä ja luoda uusia tunnelmia, jotka sopivat mielialaan ja sisustustyyliisi.

Bon Jour Unplugged ei ole pelkkä lamppu - se on arvokas pieni ystävä, joka tuo valoa ja eleganssia elämääsi. Maailmankuulun muotoilijan Philippe Starckin huolella ja tarkkuudella suunnittelema valaisin takaa sekä korkean laadun että esteettisen kauneuden. Piristä arkeasi Bon Jour Unplugged -valaisimella, jossa tyylikkyys kohtaa toiminnallisuuden, ja koe, miten paljon eroa on yhtä kauniilla kuin käytännöllisellä valaisimella.

Katso kaikki Flosin Bon Jour Unplugged -valaisimet täältä.

Original text by FLOS in FLOS STORIES