Monikäyttöisyys ja esteettisyys valaistuskonseptissa - katso Astepin uusi Isol-valaisinsarja.

20. toukokuuta 2024
Monikäyttöisyys ja esteettisyys valaistuskonseptissa - katso Astepin uusi Isol-valaisinsarja.
Toiminnallisuus on italialaisen Astep-suunnittelijan Isol-valaisinsarjan keskeinen painopiste. Mallisto, joka koostuu riipuksista ja lattiavalaisimista useissa eri kokoluokissa, esittäytyy yhtenäisenä suunnitteluna, jossa on johdonmukainen konsepti. Kaikissa malliston valaisimissa on sama kokonaisvaltainen muotoilu ja sama kaunis kermanvalkoinen tekstiilivarjostin, joka huokuu klassista eleganssia modernilla otteella.

Tämän kauniin sarjan suunnittelija on tanskalainen David Thulstrup, joka lanseerasi Isol-riippuvalaisimen vuonna 2021 ja laajensi sarjaa myöhemmin Isol-lattiavalaisimella vuonna 2023. Molempien mallien tunnusmerkki on niiden ääntä vaimentavat varjostimet, jotka on testattu perusteellisesti kaikujen ja kaikumisen minimoimiseksi huoneessa. Tämän ominaisuuden ansiosta Isol-valaisimet sopivat erinomaisesti huoneen valaistukseen toimistotiloissa tai muissa tiloissa, joissa on paljon jalankulkijoita ja joissa tarvitaan tehokasta melutason hallintaa. Suuremmat huoneet edellyttävät parempaa äänenvaimennusta. Tästä syystä Isol-riippuvalaisin on suunniteltu siten, että sen korkeutta voidaan kasvattaa tehokkaamman melunvaimennuksen aikaansaamiseksi. Vaihtoehtoisesti voit ripustaa useita riipuksia ryhmittäin niiden äänenvaimennusominaisuuksien tehostamiseksi.

Isol-riippuvalaisimen tekstiilivarjostin ympäröi valonlähteen joka puolelta, jolloin valo leviää pehmeästi ja häikäisemättä tasaisesti joka puolelle. Tämän ansiosta valaisimet sopivat erinomaisesti ympäristön ja taustavalaistukseen suuremmissa tiloissa. Lattiavalaisimissa on myös jalkakytkimeen sisäänrakennettu himmennystoiminto, joten voit säätää kirkkauden kulloiseenkin aikaan ja tarkoitukseen sopivaksi.

Valaisimen kutakin versiota on saatavana kahtena värivaihtoehtona, joissa on musta ja beige runko. Niissä kaikissa on sama kermanvalkoinen tekstiilivarjostin, joten niitä on helppo yhdistellä. Astepin koko kauniin Isol-sarjan löydät täältä.täältä.