Tuo elämää ja iloa moderniin sisustukseen Cozy Livingin uusilla värikkäillä lasivalaisimilla.

13. toukokuuta 2024
Tuo elämää ja iloa moderniin sisustukseen Cozy Livingin uusilla värikkäillä lasivalaisimilla.
Monille nykypäivän modernille valaisinsuunnittelulle on ominaista suunnittelun minimalistinen kurinalaisuus ja neutraalien sävyjen yksivärinen värimaailma. Tämä luo sisätiloihin puhtaan ja raikkaan ilmeen, mutta se voi nopeasti saada sisätilat tuntumaan kylmiltä ja persoonattomilta. Cozy Livingin valaistusmestarit haluavat muuttaa tämän, ja he ovat luoneet sarjan kauniita riippuvalaisimia ja pöytävalaisimia, joissa on moderni ilme, mutta joissa on ihmeellinen väri-ilo ja leikkisä kuviointi, joka tuo sisustukseen elämää ja persoonallisuutta.

Valaisimet ovat tanskalaisen Bahne-suunnittelutoimiston Cozy Livingille tekemiä, ja se tunnetaan kauniista pöytävalaisimistaan, ja se rakastaa erityisesti lasia suunnittelemiensa valaisimien materiaalina. Koska lamput on valmistettu suupuhalletusta lasista, yksikään lamppu ei ole samanlainen. Jokaisella valaisimella on oma ilmeensä, ja myös lasin väri on ainutlaatuinen, sillä lasi värjätään ennen sen puhaltamista muottiin. Siksi lasin paksuus voi myös vaihdella. Lasimateriaali tasoittaa valoa tehokkaasti, jotta se voi loistaa häikäisemättä ja tasaisesti joka puolelta. Kun valo sytytetään, väri ja raitakuvio korostuvat entisestään, mikä korostaa kauniisti muotoilua ja tekee siitä olennaisen osan sisustusta.

Koska samat värisekoitukset toistuvat, voit helposti yhdistellä riipuksia ja pöytävalaisimia tuodaksesi tyyliä ja yhtenäisyyttä valaistuskonseptiin.

Katso kaikki Cozy Livingin raidalliset lasiriippuvalaisimet ja pöytävalaisimet täältä.