Tyyliä ja toimivuutta jokaiseen huoneeseen - Tutustu DCW:n Poudrier-seinävalaisimeen!

18. toukokuuta 2024
Tyyliä ja toimivuutta jokaiseen huoneeseen - Tutustu DCW:n Poudrier-seinävalaisimeen!
Uusi Poudrier-seinävalaisin, jossa toiminnallisuus ja estetiikka yhdistyvät tyylikkäästi, on ansainnut paikkansa jokaisen kodin välttämättömänä sisustuselementtinä. Ranskalainen suunnittelija Philippe Nigro on onnistunut luomaan klassisen puuterilaatikon innoittamana hyvinvointia ja tyyliä säteilevän valaisimen, joka epäilemättä nostaa sisustuksesi aivan uudelle tasolle.

Poudrier-valaisin on enemmän kuin pelkkä valonlähde; se on ainutlaatuinen kokemus itsessään lähes lumoavan avautumis- ja sulkeutumismekanismin ansiosta, joka tekee valaisimesta äärimmäisen kiehtovan esineen. Lisäksi sisäänrakennettu LED-tekniikka takaa miellyttävän ja pehmeän valon, joka sopii täydellisesti rentouttavan tunnelman luomiseen mihin tahansa huoneeseen. Tässä valaisimessa paksu lasilevy levittää valon tasaisesti koko huoneeseen, kun taas kiillotettu messinkikansi toimii säädettävänä heijastuspintana. Sen lisäksi, että tämä ainutlaatuinen sulkumekanismi on esteettisesti miellyttävä, käyttäjä voi myös säätää valon voimakkuutta avaamalla tai sulkemalla kannen manuaalisesti.

IP44-luokituksen ansiosta Poudrier soveltuu kylpyhuoneeseen tai muihin kosteisiin tiloihin, mutta sen monipuolisen muotoilun ansiosta se sopii myös olohuoneisiin, makuuhuoneisiin, eteisiin tai käytäviin, joissa se toimii sekä käytännöllisenä valonlähteenä että koristeellisena sisustuselementtinä, joka herättää huomiota ja ihailua. Lisäksi loistava messingin väri ja peilattu sisustus tuovat tyylikkyyttä, lämpöä ja viihtyisyyttä kaikkiin tiloihin, joita se koristaa.

Poudrier on enemmän kuin pelkkä valaisin; se on statement-esine, joka lisää sekä tyyliä että toimivuutta mihin tahansa huoneeseen. Siinä yhdistyvät vintage-inspiraatio ja moderni teknologia ainutlaatuisella ja tyylikkäällä tavalla. Olipa kyse aamurutiineista kylpyhuoneessa tai vieraiden toivottamisesta tervetulleeksi eteisessä, Poudrier on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää tyylin ja käytännöllisen valaistuksen.

Katso hieno messinkinen Poudrier-seinävalaisin DCW:ltä täältä.