FLOS STORIES: Tutustu Flosin Tab-mallin kauneuteen ja sen hienovaraiseen eleganssiin.

23. huhtikuuta 2024
FLOS STORIES: Tutustu Flosin Tab-mallin kauneuteen ja sen hienovaraiseen eleganssiin.
Astu sisään valon ja estetiikan maailmaan Flosin Tab-mallissa - visionääristen suunnittelijoiden Edward Barberin ja Jay Osgerbyn luomassa mestariteoksessa. Nämä valaisimet ovat enemmän kuin pelkkiä valonlähteitä; ne ovat muodon, toiminnallisuuden ja eleganssin symbioosi, joka rikastuttaa kaikkia valaistuja tiloja.

Tab-valaisimen muotoilu on yksinkertainen, mutta sen yksinkertaiset taitteet luovat visuaalisesti puhtaan varjostimen, joka syleilee valoa ja levittää sitä tyylikkäästi ja tarkasti. Alumiinirunko, joka on huolellisesti maalattu täydellisen viimeistelyn saavuttamiseksi, muodostaa lampun vakaan perustan, kun taas keraaminen heijastin tuo lamppuun hienovaraisen ripauksen ylellisyyttä.

Tabin takana oleva tekninen käsityötaito on syvästi vaikuttavaa. Säädettävän pään avulla voit kohdistaa valon tarkasti joka tilanteeseen sopivaksi. Piirteletpä sitten unelmiasi paperille tai luot huoneeseen kodikasta tunnelmaa, Tab-valaisin on luotettava kumppanisi. Ja minimalistisen alumiinivarjostimen ansiosta valoa voi hienosäätää täydellisen valaistuksen saavuttamiseksi.

Tab-valaisin ei ole vain esteettinen valaisin, vaan myös uskomattoman monipuolinen. Sitä on saatavana kahdessa eri muodossa; sekä tyylikkäänä pöytävalaisimena työpöydälle tai ikkunalaudalle että hoikkana lattiavalaisimena sohvaryhmän vieressä tai lukunurkassa. Lisäksi se on saatavana kahdessa modernissa värissä, joko loistavan valkoisena tai ajattoman mustana. Olipa sisustustyylisi tai tarpeesi mikä tahansa, Tab-valaisin tarjoaa räätälöidyn ratkaisun, joka parantaa mitä tahansa tilaa.

Anna siis Flosin Tab-valaisimen tulla kiinteäksi osaksi kotiasi. Anna sen hienovaraisen kauneuden valaista luovia hetkiäsi ja luoda rauhallisen ja tyylikkään ilmapiirin. Tab-valaisimella et saa pelkkää valaisinta, vaan koristeellisen elementin, joka muuttaa kotisi valon ja tyylin keidakkeeksi.

Katso koko Tab-sarja Flosilta täältä

Original text by FLOS in FLOS STORIES