JÄNNITTÄVIÄ UUTISIA! Kolme myymälän tuotetta ehdolla BO BEDRE ja Bolig Magazine's Design Favorites 2024 -kilpailuun.

30. maaliskuuta 2024
JÄNNITTÄVIÄ UUTISIA! Kolme myymälän tuotetta ehdolla BO BEDRE ja Bolig Magazine's Design Favorites 2024 -kilpailuun.
Voimme ylpeinä paljastaa, että myymälässämme on kolme tuotetta, jotka on ehdolla BO BEDRE- ja Bolig Magazine -lehtien Design Favorites 2024 -kilpailuun. Design Favorites on tanskalainen sisustuspalkinto, joka juhlistaa kodin tarvikkeiden parhaimmistoa.

BO BEDREn ja Bolig Magazinen Design Favorites -kilpailussa keskitytään muotoiluun eri kategorioissa BO BEDREn ja Bolig Magazinen laajassa universumissa ja alustoilla. Tämä eksklusiivinen kodin ja sisustuksen universumi juhlistaa parhaita kodin tarvikkeita jännittävän valintaprosessin kautta. Voittajia ei valitse ainoastaan asiantuntijatuomaristo, vaan myös lukijat itse äänestysprosessin kautta.

Tuomaristoon kuuluvat Bolig Magasinet -lehden päätoimittaja Helle Blok, Bolig Magasinet -lehden stylisti Julie Löwenstein ja BO BEDRE -lehden päätoimittaja Erik Rimmer, jotka ovat nimenneet eri luokkien merkittävimmät mallit. Lukijoilla on kuitenkin lopullinen sana ja he päättävät, mitkä tuotteet ansaitsevat voiton.

Tuomaristo on määritellyt ja valinnut kategoriat huolellisesti, jotta ne kuvastaisivat Tanskan sisustuksen ja muotoilun laajuutta. Äänestämällä suosikkiasi sinulla on myös mahdollisuus voittaa yhteensä 25 000 Tanskan kruunun arvoisia lahjakortteja, joiden avulla voit päivittää omaa kotiasi inspiroitumalla Skandinavian parhaasta arkkitehtuurista, muotoilusta ja sisustuksesta.

Kodin sisustustarvikkeissa on lukuisia eri kategorioita, ja ehdokkaiden joukossa voimme esitellä Pearl Wall Lamp Chrome seinävalaisin-kategoriassa, Infinite-pöytävalaisin musta pöytävalaisinluokassa ja Mist kannettava pöytävalaisin musta kannettava valaisinluokassa. Kaikki kolme tuotetta ovat tanskalaiselta NOLA-tuotemerkiltä, joka on erikoistunut skandinaaviseen muotoiluperinteeseen juurtuneisiin valaisintuotteisiin, joissa keskitytään yksinkertaisuuteen, toimivuuteen ja esteettisyyteen. BO BEDRE ja Bolig Magazinen Design Favorites -kilpailu on tanskalaisten sisustustarvikkeiden monimuotoisuuden ja laadun juhlaa, ja voittajat edustavat modernin muotoilun parhaimmistoa.