Louis Poulsen esittelee - PH 2/1 Kannettavat pöytävalaisimet

6. toukokuuta 2024
Louis Poulsen esittelee - PH 2/1 Kannettavat pöytävalaisimet
Louis Poulsen esittelee uusimman lisäyksen ikoniseen valaisinmallistoonsa innovatiivisella PH 2/1 Portable -pöytävalaisimella, joka on moderni tulkinta Poul Henningsenin ajattomasta muotoilusta. Tämä kannettava valaisin perustuu vuonna 1926 valmistettuun ainutlaatuiseen kolmen varjostimen järjestelmään, joka tunnetaan pehmeästä, häikäisemättömästä valosta, ja tarjoaa monipuolisuutta ja tyyliä yhdessä tyylikkäässä paketissa.

Toisin kuin edeltäjänsä, PH 2/1 -kannettava pöytävalaisin on nykyaikainen, sillä sen kannettava toiminnallisuus antaa käyttäjille mahdollisuuden sijoittaa se minne tahansa ilman johtojen tai pistokeliitäntöjen asettamia rajoituksia. Saatavana kahdessa hienostuneessa viimeistelyssä, Brass Metallised ja High Lustre Chrome Plated, tämä valaisin integroituu saumattomasti mihin tahansa sisustustyyliin ja tarjoaa hienovaraista eleganssia.

Tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi PH 2/1 -kannettavassa pöytävalaisimessa on myös edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten ainutlaatuinen "Dim to Warm" -toiminto, jonka avulla voit säätää kirkkautta ja värilämpötilaa 1800 ja 2700 kelvinin välillä. Näin on helppo luoda viihtyisä tunnelma, joka sopii mihin tahansa tilaisuuteen.

IP44-luokituksen ansiosta tämä valaisin soveltuu myös ulkokäyttöön, joten voit nauttia pehmeästä valaistuksesta terassilla tai puutarhassa lämpiminä kesäiltoina. Ja koska akun kesto on pitkä, jopa 120 tuntia 5 %:n kirkkaudella, tämä valaisin antaa sinulle vapauden nauttia valosta huoletta.

Kannettava PH 2/1 ei ole vain käytännöllinen valaistusratkaisu, vaan myös taideteos itsessään, joka rikastuttaa mitä tahansa sisustusta ajattomalla muotoilullaan ja innovatiivisilla ominaisuuksillaan.

Katsele molempia PH 2/1 kannettavia pöytävalaisimia täältä.