Belid lentää korkealla Bird-sarjan kanssa - Tyylin ja toiminnallisuuden juhlaa

6. huhtikuuta 2024
Belid lentää korkealla Bird-sarjan kanssa - Tyylin ja toiminnallisuuden juhlaa
Belid, johtava valaistus- ja muotoilumerkki, esittelee nyt uusimman mestariteoksensa, Bird-sarjan. Tämä valaisinsarja ei ole vain tyylikkyyden ilmentymä, vaan myös kunnianosoitus Belidin pitkälle perinnölle, joka perustuu poikkeukselliseen käsityötaitoon ja moderniin muotoiluun.

Bird-sarjan ainutlaatuinen yhdistelmä tyyliä ja toiminnallisuutta tekee siitä minkä tahansa kodin keskipisteen. Olipa kyseessä olohuone, keittiö, makuuhuone tai mikä tahansa huone, nämä valaisimet lisäävät hienovaraista eleganssia ja luovat miellyttävän ilmapiirin hienostuneesta valaistuksesta.

Se, mikä tekee Bird-sarjasta todella ainutlaatuisen, on sen monipuolisuus. Laaja valikoima riipuksia, pöytävalaisimia, kattokruunuja ja lattiavalaisimia tarjoaa monenlaisia valaistusratkaisuja jokaiseen tyyliin ja jokaiseen tarpeeseen.

Mutta se ei lopu tähän! Bird-sarjaa on saatavana myös useissa eri väreissä, ja voit valita useista sävyistä valaisimen yläosassa olevasta renkaasta, jolloin voit räätälöidä valaistuksen henkilökohtaisen tyylisi ja mieltymyksesi mukaan.

Belid ymmärtää sekä estetiikan että toiminnallisuuden merkityksen nykyaikaisessa valaistuksessa. Siksi Bird-sarjassa on paitsi kaunis muotoilu, myös ylivoimainen valonlaatu, joka takaa miellyttävän ja tehokkaan valon missä tahansa huoneessa - näin saat sekä toiminnallisen että koristeellisen sisustuselementin sisustukseesi.

Bird-sarjan myötä Belid todistaa jälleen kerran asemansa valaistussuunnittelun edelläkävijänä ja vahvistaa asemaansa tuotemerkkinä, joka toimittaa jatkuvasti korkealaatuisia tuotteita, joissa muoto ja toiminta yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla.

Katso kaikki Bird-sarjan valaisimet täältä