Louis Poulsen juhlistaa 150-vuotisjuhlaa ainutlaatuisella erikoismallistolla!

8. maaliskuuta 2024
Louis Poulsen juhlistaa 150-vuotisjuhlaa ainutlaatuisella erikoismallistolla!
Olemme innoissamme voidessamme esitellä uusimmat eksklusiiviset lisäykset Louis Poulsenin vaikuttavaan kokoelmaan ainutlaatuisia design-ikoneita. Suunnittelutalon 150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi se on tuonut markkinoille neljä uutta erikoispainosta maailmankuuluja klassikoita valikoimastaan.

Juhlavuoden mallistoon kuuluu PH Artichoke-riipus koossa Ø480 ja Ø600 ja PH 5 riipus, jonka on suunnitellut Poul Henningsen ja AJ Mini pöytävalaisin, jonka on suunnitellut Arne Jacobsen.

Kaikkien vuosipäiväversioiden väriyhdistelmä on upea Matt White/Pale Rose, jota täydentävät kauniisti ainutlaatuiset kiillotetut messinkiset yksityiskohdat, jotka ajan myötä saavat kauniin patinan, joka antaa valaisimille ainutlaatuisen luonteen. Lisäksi lämpimät metallisävyt tuovat kodin sisustukseen ihastuttavan vintage-tunnelman, joka lisää myös valaisimien esteettistä arvoa sisustuksessasi.

Matt White tuo huoneeseen raikkautta ja valoa, kun taas Pale Rose syleilee pehmeästi herkällä ja rauhoittavalla sävyllään. Sävyjen välinen harmonia luo huoneeseen mielekkään ulottuvuuden sekä hienovaraista eleganssia ja lämpimän tunteen, joka kutsuu rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Matt White ja Pale Rose ovat enemmän kuin pelkkiä värejä, ne ovat tyylin ja luonteen ilmentymä, joka antaa kodillesi ajattoman ja hienostuneen ilmeen.

Jos haluat yhden eksklusiivisista juhlavuosivalaisimista, älä odota liian kauan - niitä on saatavilla vain vuonna 2024 ja niitä on rajoitettu erä. PH Artichoke -valaisinta on saatavilla vain 300 kappaletta molempia kokoja, ja sen 5. lehteen on kaiverrettu yksilöllinen numero sekä ainutlaatuinen vuosipäivän logo.

Koristele kotiasi ainutlaatuisella tanskalaisella design-ikonilla, jolla on hyvä tarina hienossa käsityötaidossa!

Katso lisää ainutlaatuisia valaisimia Louis Poulsenilta täältä.