Kartell esittelee TEA-pöytävalaisimet - Ferruccio Lavianin kestävä mestariteos

20. maaliskuuta 2024
Kartell esittelee TEA-pöytävalaisimet - Ferruccio Lavianin kestävä mestariteos
Innovatiivisista ja esteettisesti miellyttävistä tuotteistaan tunnettu uraauurtava italialainen muotoilutalo Kartell on nyt tuonut markkinoille esteettisten ja ympäristöystävällisten TEA-pöytävalaisimien sarjan, joka on tunnetun ja pitkän ja menestyksekkään yhteistyön tehneen suunnittelijan Ferruccio Lavianin upea teos.

Kartell on ollut 20 vuoden ajan toinen kotini. Mitä muuta voisi sanoa?
                -       Ferruccio Laviani

TEA-pöytävalaisimet huokuvat ylevää yksinkertaisuutta, jossa muoto saa lähes abstraktin luonteen, joka muistuttaa kahta kättä, jotka syleilevät valonlähdettä ja luovat chiaroscuro-efektin kauniilla varjoilla, joita se tuottaa.

TEA-pöytävalaisimen huomattavin piirre on innovatiivinen valinta epäsäännöllisen huokoisen pintakäsittelyn suhteen, joka antaa sille luonnollisen tunnun. Valaisin on saatavana useissa esteettisissä pohjaväreissä, kuten valkoinen, antrasiitti, terrakotta ja harmaanruskea, mikä osoittaa selvästi, että kierrätysmateriaaleista voidaan helposti valmistaa poikkeuksellisia, laadukkaita ja runollisia esineitä.

Yksi TEA-pöytävalaisimen uraauurtavimmista piirteistä on uuden, ympäristöystävällisen kierrätysmateriaalin, termoplastisen teknopolymeerin, käyttö. Tämä materiaali valmistetaan eri aloilta, kuten huonekaluista, autoista, sähkölaitteista ja pakkauksista peräisin olevista puhtaista romumateriaaleista, joita ei ole saastutettu muilla materiaaleilla. Materiaali säilyttää korkeimman esteettisen laadun ja rakenteelliset vaatimukset, joten se tarjoaa rajattomat mahdollisuudet kierrättää käyttämättömiä jätemateriaaleja ja antaa niille uusi elämä. Teet siis myös ympäristötietoisen valinnan, kun ostat TEA-pöytävalaisimen, jossa onnistutaan yhdistämään toiminnallisuus, estetiikka ja laatu, jolloin saat sekä käytännöllisen valonlähteen että koristeellisen sisustuselementin.

TEA-pöytävalaisin on paitsi esteettisyyden ja toiminnallisuuden yhdistelmä myös uraauurtava askel kohti kestävää suunnittelua. Ainutlaatuisen muotoilunsa ja kestävien materiaaliensa ansiosta TEA-pöytävalaisin näyttää tietä tulevaisuuden muotoilulle, jossa kauneus ja ympäristöstä huolehtiminen kulkevat käsi kädessä.

Katso kaikki Kartellin TEA-pöytävalaisimet täältä