Valoa ja kodikkuutta pimeästä pohjoisesta - Pilke Signature 64 -lattiavalaisin

11. huhtikuuta 2024
Valoa ja kodikkuutta pimeästä pohjoisesta - Pilke Signature 64 -lattiavalaisin
Meillä on suuri ilo esitellä Pilke Signature 64 -lattiavalaisin, joka on toinen upea lisä suomalaisen valaisinvalmistajan Pilken tähän mennessä suurimpaan neronleimauskappaleeseen, Pilke Signature -valaisinmallistoon.

Etenkin kolmessa kauniissa värissä saatavilla oleva lattiavalaisin on erityinen osa ikonista Pilke Signature -sarjaa. Nimi "64" viittaa valaisimen mittoihin, jotka ovat 64 senttimetriä pituudeltaan, leveydeltään ja korkeudeltaan, mikä kertoo harkitusta suunnittelusta. Kuten kaikki sarjan varjostimet, se kootaan ilman liimaa tai ruuveja, ja ajatus on siirretty Pilke Signature 64 -lattiavalaisimeen, joka kootaan ilman jalustaa tai tankoa. Näin muotoilu säilyy täydellisenä, eikä mitään voi lisätä tai poistaa. Varjostinta voi myös säätää monella eri tavalla: sitä voi nostaa symmetriseen profiiliin tai kallistaa vinoon, jolloin siitä tulee epäsymmetrinen, riippuen siitä, mikä ilme miellyttää sinua eniten.

Katsele lisää kauniita versioita Pilke Signature 64 -lattiavalaisimesta ja muusta Pilke Signature -sarjasta täällä.

Kun suomalainen muotoilija Tuuka Halonen loi Pilke Signature -sarjan, se oli kunnianosoitus hänen kotimaansa vahvoille puutyöperinteille. Omaleimainen suomalainen kosketus näkyy kauniin muotoilun jokaisessa yksityiskohdassa, aina valaisimen materiaalina käytetystä tyylikkäästä vanerista monimutkaiseen geometriseen pajukuvioon, joka tuo mieleen saamelaiskulttuuria läpäisevän yksityiskohtien ja hienostuneisuuden. Koska Suomi tunnetaan myös pimeistä talvistaan, ei ole mikään yllätys, että suomalaisista on tullut mestareita luomaan tehokkaita ja viihtyisiä valaisimia, jotka levittävät toivoa ja iloa pimeinä kuukausina, jolloin aurinko tuskin näyttäytyy. Luonnollisesti kaikki Pilke Signatur -valaisimet valmistetaan käsityönä Suomessa.