Ragna: lattiavalaisin, joka tekee kaiken mahdollisen

17. helmikuuta 2024
Ragna: lattiavalaisin, joka tekee kaiken mahdollisen
Jokapäiväiseen elämään kuuluu monia tilanteita, joissa on useita tarpeita, jotka on täytettävä eri aikoina. Siksi on ratkaisevan tärkeää, että kotonamme oleva omaisuus auttaa meitä eri tehtävissä. Lindbyn olemassa olevan Ragna-lattiavalaisinsarjan uudet lisäykset ovat erinomainen esimerkki toiminnallisesta muotoilusta, joka on suunniteltu erityisesti vastaamaan kaikkiin päivän aikana ilmeneviin tarpeisiin. Samalla valaisimessa voi näkyä kaunis ulkokuori, jossa on elegantti estetiikka ja miellyttävä valoefekti, joten sinulla on kaunis design-esine kaunistamaan sisustusta sekä päällä että pois päältä -tilassa.

Lattiavalaisimen siro ryhti muistuttaa kukkivaa kukkaa. Valaisimessa on massiivinen jalusta ja siihen sopiva runko, joka on saatavana mustana ja nikkelipintaisena. Kokonaisuuden yläosaa koristaa ylösalaisin käännetty lasivarjostin, jossa on elävän näköinen alabasteri ja kaunis marmorointi pinnalla. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa valonlähde: erikoisuutena Ragnassa on myös kehyksen keskelle asennettu samannäköinen lisävarjostin.

Ylävarjostin on suunnattu ylöspäin, joten se säteilee kaunista ja hajavaloa, joka luo harmonisen taustavalon ja täydentää onnistuneesti huoneen kokonaisvalaistusta. Niin sanottu uplight on suosittu, koska valo näyttää paljon pehmeämmältä kuin downlight ja leviää laajemmalle huoneeseen. Alempi varjostin on kiinnitetty runkoon, ja sitä voidaan käyttää lukuvalaisimena, sillä siinä on kaksi taipuisaa niveltä, joiden avulla varjostimen asentoa voidaan säätää ja siten muuttaa valon suuntaa; tätä varten valaisimessa on pieni tanko hienosäätöä varten.

Molemmat valonlähteet on varustettu energiatehokkaalla LED-valolla, ja niitä voidaan käyttää erikseen omilla kytkimillään. Kytkimissä on myös himmennystoiminto, joka mahdollistaa portaattoman kirkkauden säädön. Löydät koko kauniin ja toimivan valaisinmalliston täältä.