FLOS STORIES: Belt Fabric Pendant uudessa, energiaystävällisessä mallissa!

25. tammikuuta 2024
FLOS STORIES: Belt Fabric Pendant uudessa, energiaystävällisessä mallissa!
Valmistaudu poikkeukselliseen valaistuskokemukseen Flos-perheen uusimmalla jäsenellä - Belt Fabric -riippuvalaisimella. Lähde matkalle esteettiseen minimalismiin ja yllättävään muotoiluun, jonka jokaisen elementin ovat huolella valinneet visionääriset suunnittelijaveljekset Ronan ja Erwan Bouroullec.

Kuvittele valoteos, jossa orgaaniset muodot kohtaavat tiukat linjat luoden liikkeen ja muodon sinfonian. Belt Fabric Pendant on paljon enemmän kuin pelkkä valaisin; se on taideteos. Valaisin on saanut inspiraationsa ratsastusmaailman nahkahihnoista, ja se muuttaa perinteisen käsityksen valaistuksesta piilottamalla johdot joustavaan tekstiilivyöhön, joka kiemurtelee tyylikkäästi katosta alaspäin.

Sen lisäksi, että tämä ainutlaatuinen riippuvalaisin on kaunis sisustuselementti, se on myös poikkeuksellisen toimiva. Joustavan luonteensa ansiosta voit muotoilla Belt Fabric Pendant -riippuvalaisimen tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan. Tämä valaisin tanssii vapaasti tilassa tai seuraa arkkitehtuuria epätavallisilla tavoilla, ja se luo lumoavan ilmapiirin mihin tahansa huoneeseen.

Belt esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2020, ja tänään he ovat laajentaneet valikoimaa uusilla, ilmastoystävällisillä tekstiileillä väreissä oliivinvihreä ja kuparinruskea, jotka epäilemättä täydentävät täydellisesti henkilökohtaista tyyliäsi ja sisustustarpeitasi. Piditpä sitten nahan klassisesta ulkonäöstä tai kankaan modernista kosketuksesta, Belt-kangasriippuvalaisin sopii sinulle.

Uraauurtavan muotoilunsa ja poikkeuksellisen toimivuutensa ansiosta Belt Fabric Pendant -riippuvalaisimelle myönnettiin arvostettu Compasso d'Oro ADI -palkinto vuonna 2022. Tämä tunnustus sen ympäristötietoisuudesta ja omaperäisyydestä on vain yksi osoitus Flosin sitoutumisesta innovointiin, käsityötaitoon ja maailmanluokan muotoiluun.

Älä missaa tilaisuutta kokea kauneuden ja toiminnallisuuden äärimmäistä yhdistelmää. Tee Belt Fabric -riippuvalaisimesta seuraava valaistusinvestointisi ja anna kotisi loistaa vertaansa vailla olevalla eleganssilla ja tyylillä.

Löydä kaksi erinomaista Belt Fabric -riipusta täältä.

Original text by FLOS in FLOS STORIES