Toimiva lisä Umagen esteettiseen Asteria-sarjaan: tervehdi Asteria Plus -mallia.

4. huhtikuuta 2024
Toimiva lisä Umagen esteettiseen Asteria-sarjaan: tervehdi Asteria Plus -mallia.
Siitä lähtien, kun Søren Ravn Christensenin suunnittelema Asteria-riippuvalaisinsarja Søren Ravn Christensenin valaisinmallisto Asteria näki ensi kertaa päivänvalon vuonna 2017, kaunis valaisinmallisto on ollut malliesimerkki tanskalaiselle muotoilulle ominaisesta ainutlaatuisesta estetiikasta: virtaviivainen ja kokonaisvaltainen ilme, puhdas, katkeilematon geometria, eksklusiivinen värikieli ja harvat mutta ratkaisevat yksityiskohdat, jotka antavat muotoilulle persoonallisuutta ja luonnetta. Asteria Plus -sarjan uusissa valaisimissa on keskitytty entistä enemmän valaisimen toiminnallisuuteen ja käytettävyyteen visuaalisesta muotoilusta tinkimättä.

Plus-sarjassa on säilytetty minimalistinen eleganssi, joka on ominaista muille Asteria-sarjan riippuvalaisimille. Riippuvalaisimissa on sama helposti tunnistettava messinkielementti varjostimen yläosassa, ja niitä on saatavana kahtena värivaihtoehtona, mustana ja helmiäisvalkoisena, joissa on muun sarjan tavoin erityinen mattainen ilme, joka on tärkeä osa Asterian DNA:ta. Kaikissa Asteria Plus -valaisimen muunnelmissa on säilytetty energiatehokas LED-valonlähde, joka ohjaa valon alaspäin leveänä downlight-valona, jonka CRI-arvo on yli 90, mikä takaa tarkan värintoiston huoneessa. Valaisimien toiminnallisia ominaisuuksia on kuitenkin laajennettu useilla osa-alueilla: Valaisimet on varustettu himmenninkytkimellä, joka on piilotettu varjostimen päälle, jolloin virtaviivaista muotoilua ei rikota. Tässä voit säätää valon värilämpötilaa. Himmennin on varustettu kolmella asetuksella, joilla voit vaihdella valoa lämpimästä valkoisesta neutraaliin valkoiseen ja luoda ihanteellisen valaistuksen sekä työhön että rentoutumiseen. Lisäksi Asteria Plus -riippuvalaisimet voidaan asentaa myös valaisinkiskoihin, joten ne sopivat erinomaisesti kaikkiin tiloihin, joissa valon sijaintia huoneessa on säädettävä.

Katso kaikki Asteria Plus -riippuvalaisimet täältä.

Jos haluat yhdistää Asteria Plussan muihin Asteria-sarjan variantteihin, joihin kuuluu myös seinä-, pöytä-, lattia- ja kattovalaisimia, löydät koko sarjan täältä.