Rikastuta olohuoneesi, makuuhuoneesi tai toimistosi todellisen tanskalaisen klassikon avulla. Katso kauniit messinkiset pöytävalaisimet täältä!

1. huhtikuuta 2024
Rikastuta olohuoneesi, makuuhuoneesi tai toimistosi todellisen tanskalaisen klassikon avulla. Katso kauniit messinkiset pöytävalaisimet täältä!
Warm Nordicin Classic Collection -mallistoon on koottu joukko tanskalaisten sisustussuunnittelijoiden 50- ja 60-lukujen kauniita luomuksia, jotka sopivat kauniisti nykypäivän sisustukseen, olipa tyyli sitten minimalistinen, klassinen tai trendikäs. Monissa tämän ajanjakson malleissa on ajaton ilme ja käsityötaidon ylellisyys, joka erottuu modernista sisustuksesta. Näin ollen klassiset mallit tuovat sisätiloihin ainutlaatuisen lisän, ja kun ne yhdistetään nykyaikaisiin malleihin, koti saa persoonallisen ja syleilevän tyylin.

Yksi tämän hienon muotoilun runsaudensarven päähenkilöistä on Svend Aage Holm-Sørensen, joka taideseppänä ymmärsi hyvin eri materiaalien mahdollisuudet ja osasi ideoida ne uudelleen. Nykyään Holm-Sørensenin tyyli suunnittelijana ei ole suunnattu vain pohjoismaisille markkinoille, vaan myös kansainväliset markkinat ovat osoittaneet kiinnostusta suunnittelijan omaleimaista ja kokeilevaa ilmaisua kohtaan. Tanskalainen Design-merkki Warm Nordic on julkaissut uudelleen useita Holm-Sørensenin kauniita luomuksia. Löydät ne kaikki täältä.

Vuonna 1952 Holm-Sørensen suunnitteli Brass Top -pöytävalaisinsarjan, joka ilmentää kauniisti tanskalaisen muotoilun hämmästyttävää kykyä yhdistää nerokkuus ja yksinkertaisuus kauniissa luomuksissa, joissa on selvästi moderni, pohjoismainen ilme, mutta joissa on kuitenkin kaikki klassiselle tyylille ominaiset tyylikkäät piirteet. Nimensä mukainen varjostin, siihen sopiva kehys ja vetonarun päässä oleva pallomainen elementti on valmistettu massiivisesta messingistä, mikä antaa valaisimelle selvästi klassisen ilmeen. Epäsymmetrinen lakattu metallinen lampunvarjostin ja jalustan huomiota herättävä muotoilu tekevät valaisimesta kuitenkin jännittävän katseenvangitsijan, jolla on ainutlaatuinen persoonallisuus. Varjostimessa on myös tyypilliset valoaukot reunoilla, jotka tuovat lisäulottuvuutta valaistustehoon ja luovat valaisinmalliston tunnusmerkin. Löydät kaikki kauniin designvalaisimen kauniit värivaihtoehdot täältä.