Puhtaat linjat ja kirkkaat värit upeana yhdistelmänä: katso Normann Copenhagenin Cellu-sarja täältä!

28. maaliskuuta 2024
Puhtaat linjat ja kirkkaat värit upeana yhdistelmänä: katso Normann Copenhagenin Cellu-sarja täältä!
Cellu-valaisinmallisto on moderni tulkinta klassisesta taitellusta paperilampunvarjostimesta. Suunnittelu on tuotu nykypäivän estetiikkaan, sillä sen polypropeenivarjostin lisää kestävyyttä, ja se lepää jauhemaalatun alumiinipylvään ja jauhemaalatun teräsjalustan päällä, jotka molemmat on suunniteltu erottuvalla, vankalla ilmeellä.

Kauniin malliston takana on nuori tanskalainen suunnittelija Simon Legald, joka valmistui Tanskan kuninkaallisen taideakatemian muotoilukoulusta kesällä 2012. Hänen työnsä koostuu sekä pienistä että suurista tuotteista, jotka syntyvät usein käsityön ja teollisuuden risteyskohdassa. Simon Legald käyttää suunnittelussaan tekniikoita, jotka ovat välttämättömiä suunnittelussa ja osa ilmaisua korostamalla niitä visuaalisesti eikä piilottamalla niitä. Legaldin monivuotisen yhteistyön aikana Normann Copenhagenin kanssa monet hänen innovatiivisista ideoistaan ja suunnittelukonsepteistaan on toteutettu kauniissa luomuksissa. Löydät Simon Legaldin koko suunnitteluvalikoiman täältä.

Erityisen ominaista Cellu-sarjalle on klassisten ja modernien muotoiluelementtien onnistunut yhdistäminen. Varjostin osoittaa muotoilun selkeät viittaukset ikonisiin laskostettuihin lampunvarjostimiin. Tämä elementti on säilytetty, kun taas muotoilulle kokonaisuutena on annettu nykyaikainen ja päivitetty estetiikka, joka sopii nykyaikaisiin sisätiloihin. Muotoilulle ovat ominaisia erityisesti sen silmiinpistävät mittasuhteet ja klassiset viittaukset. Jalustalla on hyvin omaleimainen, suurennettu ilme, jota jauhemaalauksen huomiota herättävät ja leikkisät väriyhdistelmät korostavat entisestään. Cellu on siis ilmeinen vanhan ja uuden yhdistelmä, joka yhdistyy kauniisti muotoilussa, jossa on viittauksia sekä klassiseen käsityötaitoon että uusiin, nykyaikaisiin muotoiluperiaatteisiin.

Cellu-sarjaan kuuluu sekä pöytä- että lattiavalaisimia useissa kauniissa väriyhdistelmissä. Sinä löydät ne kaikki täältä