Kaksi uutta, kaunista värivaihtoehtoa Globen Lightingin Ray-riippuvalaisimesta.

21. maaliskuuta 2024
Kaksi uutta, kaunista värivaihtoehtoa Globen Lightingin Ray-riippuvalaisimesta.
Avoimuus, läpinäkyvyys, keveys ja sirous ovat avainsanoja, jotka kuvaavat ruotsalaisen Globen Lightingin Ray -valaisinmallistoa. Riippu-, lattia- ja kattovalaisimista koostuvan malliston on suunnitellut ja ideoinut irlantilainen suunnittelija Patrick Hall, joka toimii myös Globen Lightingin toimitusjohtajana. 30 vuotta projektipäällikkönä ja suunnitteluinsinöörinä toiminut Hall on useiden menestyksekkäiden valaisinmallistojen ja -sarjojen takana. Löydät koko valikoiman Hallin luomuksia täältä.

Kaikille Ray-sarjan valaisimille on ominaista niiden avoin, kaksinkertainen metallinen varjostin. Kovaa, kiinteää keskipintaa vastapainona on kuitenkin muoto, jolle on ominaista pehmeät kaaret ja lievä epäsymmetria. Tämä tuo kokonaisuuteen herkkää eleganssia ja kauniin orgaanisen ilmeen, joka luo vaikutelman kevyestä ja leijuvasta varjostimesta - todellinen kohokohta sisustuksessa. Tähän mennessä riipuksia on ollut saatavilla vain neutraaleissa väreissä ja messinkivaihtoehtona. Nyt kaunis muotoilu palaa kuitenkin kirkkaan vihreänä ja sinisenä versiona, joka korostaa muotoilua entisestään kauniilla värileikeillään.

Riippuvalaisimen muotoilun taidokas avoimuus syleilee valonlähdettä, mutta ei suojaa sitä, mikä takaa selkeän, suoran valaistuksen ja tekee lampusta samalla tärkeän visuaalisen osan valaisimen kokonaisilmaisua. Samasta syystä valaisimessa on E27-kanta, joka sopii monenlaisille polttimotyypeille. Kannattaa valita pallolamppu, joka täydentää kauniisti valaisimen optiikkaa ja lisää koristeellisen elementin kokonaisuuteen. Ray Pendant -valaisimelle on erityisen ominaista varjostimien joustava muotoilu, jonka ansiosta ne voidaan sijoittaa monin eri tavoin. Voit valita, haluatko sijoittaa valaisimet vastakkain kauniin peiliefektin aikaansaamiseksi vai toistensa sisälle, jolloin molempien varjostimien kuvioinnin välille syntyy nerokas yhteispeli.

Katso molemmat Ray-riipukset täältä