KDLN tarjoaa toimivaa valaistusta ja tyylikästä estetiikkaa uudella Motusriippuvalaisinsarjalla.

18. maaliskuuta 2024
KDLN tarjoaa toimivaa valaistusta ja tyylikästä estetiikkaa uudella Motusriippuvalaisinsarjalla.
Italialaisen KDLN-suunnittelijamerkin kauniin uuden riippuvalaisinsarjan jokainen osa on tyylitajuinen. Valaisinmallisto on kansainvälisen muotoilustudion Shulab, ideoima, joka on vastuussa laajasta valikoimasta arvostettuja malleja korkeatasoisten suunnittelijamerkkien suunnittelijoille. Katso lisää heidän kauniita luomuksiaan täältä.

Kuvaavaa on, että tämä riipussarja on nimetty latinankielisen liikettä tarkoittavan sanan mukaan: Motus. Tämä johtuu valaisimien joustavasta muotoilusta, joka mahdollistaa korkeussäädön ja integroi samalla tämän käytännöllisen toiminnon onnistuneesti valaisimen visuaaliseen estetiikkaan. Rungossa on painike, jota voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Pidä painiketta painettuna ja työnnä valaisinta ylöspäin tai vedä varjostimen alla olevasta silmukasta riippuen siitä, haluatko säätää varjostinta ylös vai alas. Kun valaisin on halutulla korkeudella, vapauta painike uudelleen. Itse runko on valmistettu metallista, joka on väripinnoitettu ja saatavana valkoisena, mustana ja punaisena. Kehys laskeutuu pystysuoraan, mikä luo illuusion siitä, että se leikkaa itse varjostimen läpi. Hoikka pystysuora linja muodostaa myös mielenkiintoisen kontrastin tilavalle varjostimelle, mikä luo muotopainotteisen kokonaisuuden, joka tekee valaisimesta itsessään taideteoksen.

Itse varjostin on valmistettu suupuhalletusta opaalilasista, mikä antaa sille tyylikkään estetiikan. Kun valaisin kytketään päälle, koko varjostin syttyy kauniiseen tunnelmalliseen hehkuun. Sen takana oleva valonlähde on sisäänrakennettu LED-moduuli, joka säteilee suhteellisen kirkasta valoa miellyttävällä lämpimän valkoisella värilämpötilalla. Varjostimen valkoiset sävyt varmistavat, että valo pääsee tehokkaasti ja vaivattomasti ulos, kun taas mattainen, läpinäkymätön pinta tasoittaa valoa niin, että se voi loistaa täydellisen tasaisesti joka puolelle kauniina ympärivuotisena valona. Vaiheittaisella himmenninyksiköllä voit myös säätää valon voimakkuutta, mikä avaa entistäkin enemmän mahdollisuuksia Motuksen kanssa.

Katsele koko kaunista Motus-sarjaa täältä.