Markslöjdin uusi kannettava sarja sopii kaikkiin tiloihin ja kaikkiin tilaisuuksiin.

14. maaliskuuta 2024
Markslöjdin uusi kannettava sarja sopii kaikkiin tiloihin ja kaikkiin tilaisuuksiin.
Ruotsalainen valaisinvalmistaja Markslöjd on tunnettu ja tunnustettu siitä, että se yhdistää ajattoman skandinaavisen muotoilun estetiikan korkeaan laatuun ja edistykselliseen teknologiaan tarjotakseen optimaalisen valaistuskokemuksen, joka ilahduttaa ja hyödyttää joka päivä. Toinen esimerkki Markslöjdin osaamisesta muodon ja toiminnallisuuden yhdistämisessä on uusi Filo-pöytävalaisinsarja, joka koostuu kannettavista valaisimista useissa kauniissa värivaihtoehdoissa. Kaikki valaisimet ovat yksivärisiä ja pidetty neutraalissa värisävyssä, joka korostaa kauniisti niiden modernia ja minimalistista ilmettä. Myös muoto on kauniin yksinkertainen, sillä siinä on pyöreä jalusta, ohut, putkimainen runko ja sylinterimäinen varjostin, jonka halkaisija on täsmälleen sama kuin jalustan. Tämä antaa valaisimelle tyylikkään ja tyylikkään profiilin, joka sopii erityisen hyvin skandinaavisiin ja pohjoismaisesti inspiroituneisiin sisätiloihin.

Koska Filo on suunniteltu langattomasti, voit ottaa valaisimen mukaasi, joten voit nauttia sen käytännöllisestä valaistuksesta useissa huoneissa yhtä aikaa. Valaisimella on IP44-luokitus, joten se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Filo voidaan siis helposti ottaa mukaan terassille ja parvekkeelle tai piknikille. Valaisimen mukana toimitetaan USB-C-kaapeli, jolla voit ladata sisäänrakennettua akkua, joka antaa virtaa integroidulle LED-moduulille. Kun lamppu on päällä, valo säteilee ensisijaisesti alaspäin suorana alasvalona. Koska varjostimen yläosa on kuitenkin päällystetty himmeällä levyllä, valo loistaa myös pehmeänä ylävalona, joka täydentää kauniisti päävalaistusta.

Valaisinta käytetään varjostimen yläosassa olevalla kosketuspainikkeella. Siinä on myös himmennystoiminto, jonka avulla voit säätää ja mukauttaa kirkkautta, jotta saat oikean valaistuksen jokaiseen tarpeeseesi. Seitsemän tunnin latauksen jälkeen akku on täynnä, ja se voi loistaa kahdeksan tuntia suurimmalla kirkkausasetuksella ja vielä pidempään himmennysasetuksilla.

Katso koko käytännöllinen kannettava sarja täältä.