LOOM Designin uudet langattomat valaisinmallistot tuovat lisää joustavuutta ja itsenäisyyttä valaistukseen.

11. maaliskuuta 2024
LOOM Designin uudet langattomat valaisinmallistot tuovat lisää joustavuutta ja itsenäisyyttä valaistukseen.
Tyylikäs yksinkertaisuus ja toimiva muotoilu ovat juuri sitä, mikä luonnehtii kaikkia LOOM Designin luomuksia, jotka ovat Lampefeberin omistuksessa. Lampefeber on maahantuonut ja myynyt designvalaisimia ympäri Skandinaviaa jo yli 30 vuoden ajan - sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Räikeä esimerkki LOOM Designin asiantuntemuksesta yhdistää muodon yksinkertaisuus ja toiminnan monipuolisuus voidaan nähdä kahdessa uudessa valaisinmallistossa Sia ja Modi Micro Portable Table Lamp. Molemmat mallistot on suunniteltu langattomasti ja varustettu sisäänrakennetulla LED-valonlähteellä ja ladattavalla akulla, joten ne eivät rajoitu vain yhteen huoneeseen, vaan ne voidaan kuljettaa nautittavaksi missä tahansa talossa tai ottaa mukaan jopa matkalle. Sekä Sian että Modin muotoilussa on kaunista yksinkertaisuutta: molemmat ovat minimalistisia ja niissä on hienovarainen värivalikoima, jonka ansiosta ne sopivat helposti erilaisiin sisustuksiin. Molemmissa valaisimissa on myös sisäänrakennettu himmennystoiminto, jonka avulla voit säätää ja mukauttaa kirkkautta, joten ne voivat tarjota sopivan valaistuksen monenlaisiin eri tarkoituksiin ja tilaisuuksiin kaikkina vuorokauden aikoina.

Sia click -kohdevalaisimet voidaan yhdistää useisiin erityyppisiin jalustoihin, jolloin voit luoda oman pöytä-, lattia- tai seinävalaisimesi. Spotti liitetään jalustaan magneettien avulla, joten se on helppo kiinnittää ja irrottaa. Spotit ja erilaiset jalustat sopivat yhteen väriltään ja tyyliltään. Näin saat täydellisen pohjan joustavaan ja monipuoliseen valaistukseen sisustuksessasi. Katsele koko Sia-mallistoa täältä.

Modilla on hämmästyttävän korkea suojausluokka (IP65), joten se soveltuu ulkokäyttöön. Valaisin voidaan ladata sekä USB-laturipistokkeella että latausasemalla, jonka avulla voit ladata useita lamppuja kerrallaan. Laturit myydään erikseen. Katso koko valikoima ja varaosat täältä.