Tuo valoa ja iloa lastenhuoneeseen söpöillä uusilla eläinvalaisimilla, jotka kuuluvat First Light- ja Bundle of Light -sarjoihin Mr. Mariasta.

4. maaliskuuta 2024
Tuo valoa ja iloa lastenhuoneeseen söpöillä uusilla eläinvalaisimilla, jotka kuuluvat First Light- ja Bundle of Light -sarjoihin Mr. Mariasta.
Hollantilaisen Mr. Marian First Light ja Bundle of Light -pöytävalaisinsarja on herttainen keräilyesinesarja, jolle on ominaista johdonmukainen muotoilukonsepti: kaikki valaisimet ovat söpöjen eläinten muotoisia, jotka voisivat olla suoraan kuvakirjasta. Valaisimet on suunniteltu erityisesti lastenhuoneeseen, mutta ne löytävät helposti paikkansa myös olohuoneesta ja jokaisen designia rakastavan keräilijän kodista. Nyt kahteen sarjaan on lisätty vielä lisää suloisia valaisimia, kuten norsu- ja apinavalaisin sekä kolme erilaista dinosaurusvalaisinta First Light -sarjassa.

Jokaiselle valaisimelle on ominaista kompakti muoto, joka on valmistettu pehmeästä, BPA-vapaasta ja lapsiturvallisesta silikonista, joka lisää muotoiluun miellyttävän tuntuisen elementin ja suojaa samalla valaisimia vaurioilta, jos ne putoavat lattialle. Kunkin valaisimen yksilöllisen persoonallisuuden paljastavat erottuvat yksityiskohdat on muotoiltu kokonaismuotoon ja ne vakuuttavat yksinkertaisilla mutta huolellisesti valituilla yksityiskohdillaan.

Bundle of Light -valaisimessa on paristokäyttöinen LED-valonlähde, joka aktivoituaan sammuu itsestään 15 minuutin kuluttua, joten tämä valaisin sopii erinomaisesti lastenhuoneeseen iltaisin. Katso koko Bundle of Light -sarja täältä.

First Light on myös paristokäyttöinen, mutta se voidaan ladata mukana tulevan USB-C-liittimen kautta. Valon voimakkuutta voi säätää kuudella asetuksella sen mukaan, kuinka kirkkaan valon haluat. Valitusta asetuksesta riippuen valo voi loistaa 8-120 tuntia latausten välillä. Löydät koko First Light -sarjan Katsele koko First Light -mallistoa täältä.