Kolme kaunista Jamilla rottinki riipuksia Bloomingvillestä

29. helmikuuta 2024
Kolme kaunista Jamilla rottinki riipuksia Bloomingvillestä
Uudessa Jamilla-riippuvalaisinsarjassa on kaikki todellisen laatusuunnittelun ominaisuudet. Sarja koostuu kolmesta riipuksesta, joista jokaisella on oma yksilöllinen muotoilunsa, mutta kaikissa on sama kaunis luonnollinen muotoilu. Varjostin on valmistettu rottingista, joka tunnetaan lähinnä puutarhakalusteista, koreista, tuoleista jne. Tässä suunnittelijabrändi Bloomingville on, kuten aina, suhtautunut luovasti sisustussuunnitteluun ja siirtänyt kauniin materiaalin valaisimen välineeksi. Voit siis yhdistää Jamilla-riippuvalaisimen muihin rottinkista valmistettuihin huonekaluihin tai koriste-elementteihin luodaksesi kauniin orgaanisen suunnittelukonseptin sisustukseesi.

Orgaaninen on avainsana, kun halutaan luoda viihtyisä ja mukava olohuoneen ilmapiiri, joka saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Rottinkisävyjen luonnollinen materiaali ja kudottu rakenne edistävät rentoa tunnelmaa, ja lämpimän ruskean pinnan ansiosta valaisin sopii helposti erilaisiin sisustus- ja tyylikonsepteihin. Valaisin sopii kuitenkin erityisen hyvin boheemihenkisiin sisätiloihin, joissa suositaan luonnonmateriaaleja.

Riippuvalaisinta on saatavana kolmessa eri koossa. Jokaisella vaihtoehdolla on yksilöllinen muoto, mutta kaikille lampunvarjostimille ovat ominaisia pehmeät kaaret ja tuuheat muodot. Varjostin on alhaalta avoin, joten valo pääsee tunkeutumaan suoraan alasvaloon. Samalla valo pääsee myös poistumaan punotun rakenteen läpi, mikä antaa epäsuoraa valaistusta joka puolelle. Tämä suoran ja epäsuoran valon yhdistelmä tekee Jamillasta sopivan pöytien yläpuolelle ja huoneen taustavaloksi. Pehmeän ja miellyttävän valonlaatunsa ansiosta Jamillaa voidaan käyttää olohuoneen nurkassa, talvihuoneessa ja makuuhuoneessa.

Täältä löydät koko Jamilla-sarjan.