Korosta sisustustasi Muuton Strand-sarjan kauniilla malleilla - nyt myös pöytävalaisimena!

26. helmikuuta 2024
Korosta sisustustasi Muuton Strand-sarjan kauniilla malleilla - nyt myös pöytävalaisimena!
Strand-malliston riipusvalaisimissa on täydellinen tasapaino keveyden ja painon välillä. Valaisimien ainutlaatuisen ulkonäön antava siro, leijuva ilme - joka saavutetaan kauniilla valkoisella pinnalla, tuuhealla muotoilulla ja näkymättömillä riipusnaruilla - saa tyylikkään vastapainon niiden pilarimaisesta rakenteesta. Nyt esteettinen riippuvalaisin on kuitenkin saatavana myös pöytävalaisimena samalla kauniilla muotoilulla.

Tämän kauniin luomuksen takana oleva suunnittelija Benjamin Hubert on sisällyttänyt valaisimen muotoiluun tarkoituksella assosiaatioita taivaalla olevista pilvistä. Ohut, kestävä pehmopaperi, josta varjostin koostuu, on pingotettu tiukasti teräsrungon päälle, jossa on ohuet jouset, mikä luo monimutkaisen ja harkitun rakenteen, joka ympäröi valonlähdettä ja toimii samalla diffuusorina. Läpinäkyvän ulkonäön ansiosta valo tunkeutuu tehokkaasti varjostinmateriaalin läpi ja suodattaa sen, mikä antaa lämpimän, miellyttävän ja ennen kaikkea yhtenäisen ulkonäön. "Strand-pöytävalaisin on todella tuntuva ja toimiva valonlähde, jonka koko runko on pehmeästi valaistu ja joka rikastuttaa mitä tahansa tilaa ruokahalua herättävällä, veistoksellisella laadulla".

Valaisimen toiminnallisuus ei näy ainoastaan sen monipuolisessa valonlaadussa, joka sopii lähes mihin tahansa huoneeseen, vaan myös sen integroidussa himmennystoiminnossa, jonka avulla voit säätää kirkkautta tarpeidesi ja mieltymystesi mukaan ja tarjota oikean valaistuksen mihin tahansa tilaisuuteen.

Strand-pöytävalaisin on saatavana myös riippuvalaisimena useina eri versioina. Kaunis tasapaino keveyden ja raskauden välillä, rakenne, materiaalivalinnat, väri ja koko muotoilukonsepti toistuvat kaikissa sarjan valaisimissa, joten niitä voidaan helposti yhdistellä, jotta huoneen valaistuksesta saadaan tyylikäs ja yhtenäinen.

Katsele pöytävalaisinta ja muuta kaunista mallistoa täällä.