Laadukas muotoilu sekä muodon että toiminnan osalta: DybergLarsenin tyylikäs Arp-riippuvalaisin on nyt saatavana myös kattokruununa.

22. helmikuuta 2024
Laadukas muotoilu sekä muodon että toiminnan osalta: DybergLarsenin tyylikäs Arp-riippuvalaisin on nyt saatavana myös kattokruununa.
Saavuta täydellinen tasapaino muodon ja toiminnallisuuden välillä DybergLarsenin Arp 6 -kruunulla. Kattokruunu on investointi sekä estetiikkaan että mukavuuteen, sillä se luo kauniin valaistuksen ja tyylikkään lisän sisustukseesi. Kaikissa kuudessa yhteensopivassa varjostimessa on kompakti muoto, jossa on pehmeät kaaret, ja ne on valmistettu lasista, jonka kiehtova savunvärinen pinta antaa valaisimelle viileän, modernin ilmeen, joka täydentää kauniisti mustaa runkoa.

Neutraali värimaailma lisää myös valaisimen monipuolisuutta, joten se on valonlähde, joka sopii hyvin moneen eri sisustustyyliin. Savulasi ei kuitenkaan ole vain esteettisistä syistä tehty valinta, vaan se takaa myös hajavalon, kun lamppu on päällä. Samalla kukin varjostin on alhaalta avoin ja tarjoaa siten myös suoran alaspäin suuntautuvan valaistuksen. Tämän yhdistelmän ansiosta Arp-kruunu sopii erinomaisesti sekä ruokapöytään että olohuoneen keskelle. Varjostimet istuvat kaksi kerrallaan rivissä porrastetusti toisistaan, jotta valo leviäisi laajasti. Tämä antaa valaisimelle epäsymmetrisen profiilin, joka yhdessä tumman värimaailman ja yksinkertaisen muotoilun kanssa antaa valaisimelle selvästi modernin estetiikan, joka voidaan helposti yhdistää nykyaikaiseen sisustukseen.

Tämä kaunis muotoilukappale on jatkoa Arp-sarjalle, joka koostuu riipuksista ja seinävalaisimista useissa malleissa. Kaikille Arp-valaisimille on ominaista sama pyöreä, kompakti varjostin ja muotoilun yksinkertaisuus. Valaisin on saatavana myös kattokruununa, jossa on kolme käsivartta ja valkoisesta opaalilasista valmistetut varjostimet.

Katso koko Arp-mallisto täältä!