Rajoittamatonta iloa Portofino-pöytävalaisimella kannettavassa mallissa

15. helmikuuta 2024
Rajoittamatonta iloa Portofino-pöytävalaisimella kannettavassa mallissa
Muodon ja toiminnallisuuden, käytännöllisyyden ja upean ulkoasun kauniissa liitossa suunnittelija Valerio Sommella on luonut Portofino-pöytävalaisinsarjan italialaiselle valaisinvalmistajalle Nemo Lightingille. Sommella syntyi Milanossa ja valmistui muotoilijaksi Politecnico di Milanosta. Uransa alusta lähtien ja erityisesti perustettuaan oman suunnittelustudionsa vuonna 2009 Sommella on luonut vaikuttavan portfolion kauniita ja ainutlaatuisia malleja. Sommella pitää jokaista projektia tilaisuutena ilmaista ideoita suunnittelukonseptien kautta ja pyrkii saamaan muodon, materiaalin ja teknologian yhdistymään korkeammaksi kokonaisuudeksi. Lisää Valerio Sommellan kauniita muotoiluja löydät täältä.

Sommellan perusperiaatteet näkyvät selvästi Portofino-pöytävalaisimen muotoilussa, joka geometristen muotojen nerokkaalla yhdistelmällä, korkealla ja hoikalla ryhdillä sekä keveyden ja painon harmonisella yhteispelillä on taideteos itsessään. Runko ja varjostin on valmistettu alumiinista, jossa on kaunis pintalakkaus, jota on saatavana useissa eri sävyissä, ja jalusta on valmistettu marmorista, jonka väri on sama. Valonlähde koostuu sisäänrakennetusta LED-moduulista, joka on asennettu varjostimen alapuolelle ja lähettää valon alaspäin kauniina alasvalona, joka sekä luo kauniin valaistuksen että korostaa valaisimen kaunista muotoilua. Valoa käytetään kehyksen alaosassa olevalla painikkeella. Painikkeessa on myös sisäänrakennettu himmennystoiminto, joten voit säätää kirkkautta kolmella tasolla. Näin saadaan valaistukseksi 100 %, 70 % ja 35 % kokonaiskirkkaudesta.

Valaisin on suunniteltu langattomaksi, joten voit nauttia sen valosta missä tahansa oletkin. Sisäänrakennettu LED-valonlähde ladataan mukana tulevalla kaapelilla, joka kytketään lampun USB-porttiin. Lamppu on ladattu täyteen 4,5 tunnin kuluttua, ja se voi loistaa jopa 15 tuntia.

Katso Portofino-pöytävalaisin kaikissa versioissa täällä.