Søren Ravn Christensenin upea Asteria-malli on nyt saatavilla seinävalaisimena.

12. helmikuuta 2024
Søren Ravn Christensenin upea Asteria-malli on nyt saatavilla seinävalaisimena.
Tanskalaisen Umage-suunnittelijamerkin suosittu ja nykyään kaikkialla läsnä oleva Asteria-valaisinmallisto on täydellinen tasapaino toiminnallisuuden ja tyylikkyyden välillä. Asteria on tanskalaisen muotoilijan ja Umagen perustajan Søren Ravn Christensenin idea, joka on luonut valaisimen muotoilun, teknologian ja käsityötaidon risteyskohtaan. Jos olet utelias Søren Ravn Christensenin omaperäisiin muotoiluihin, löydät lisää hänen kauniita luomuksiaan täältä.

Erityisesti suunnitellun LED-paneelin ja minimalistisen ulkokuorensa ansiosta Asterialla on ajaton viehätys, joka ei koskaan mene pois muodista. Sarjalle on ominaista puristinen yksinkertaisuus. Kiekon muotoinen valaisinpää on yksityiskohdista häiriintymätön ja samalla leveä muotoilultaan, mikä auttaa varmistamaan laajan valaistuksen ja antaa samalla valaisimelle huomiota herättävän ilmeen, joka kertoo paljon muutamalla sanalla.
Koko Asteria-sarjan löydät täältä.

Tuttuun muotoiluun toiminnallinen lisäys

Nyt Asteria esitellään kuitenkin seinävalaisimena, jossa on edelleen kaikki ne ominaisuudet, jotka luonnehtivat alkuperäistä valaisinta. Seinävalaisimessa on sama yksityiskohtia pelkistetty ulkoasu ja sama puhdas muoto, ja muiden Asteria-valaisimien runkoa luonnehtiva kaunis messinkipinta toistuu seinävalaisimessa. Valonlähteenä on sisäänrakennettu LED-moduuli, joka tarjoaa tehokkaan ja kauaskantoisen valaistuksen alhaisesta virrankulutuksesta huolimatta. Valossa on kaunis lämmin valkoinen värisävy (2700K) ja korkea CRI-arvo (>90), mikä takaa, että huoneen värit toistuvat erittäin tarkasti. Valo säteilee alaspäin suorana alasvalona. Valon suuntaa voidaan kuitenkin säätää, sillä kehystä voidaan kääntää puolelta toiselle. Varjostimessa olevalla huomaamattomalla painikkeella voit säätää valon voimakkuutta, joten Asteria-seinävalaisimen avulla saat aina yksilöllisiin tarpeisiin ja tarkoituksiin sopivan valaistuksen.

Seinävalaisinta on saatavana kahdessa eri koossa, joista kumpaakin on saatavana useissa kauniissa väreissä. Katsele Asteria-seinävalaisinta kaikissa kauniissa vaihtoehdoissaan täällä.