Toinen kaunis lisäys Werner Pantonin esteettiseen Globe-sarjaan on nyt saatavilla miniversiona.

5. tammikuuta 2024
Toinen kaunis lisäys Werner Pantonin esteettiseen Globe-sarjaan on nyt saatavilla miniversiona.
Siitä lähtien, kun valaisin suunniteltiin ja luotiin vuonna 1969, Globen on ollut yksi tanskalaisen muotoilun merkittävimmistä saavutuksista. Jäljittelemättömän valaisimen päämies on ikoninen tanskalainen valaisinmestari Verner Panton. Pantonin tavoitteena Globenin kohdalla oli suunnitella valaisin, joka vetää puoleensa katseen ja yhtenäistää huoneen, ripustettiinpa se sitten yksin tai ryhmissä. Tämän tavoitteen tuloksena on syntynyt uskomattoman monipuolinen valaisinmalli, jonka selkeä ja ytimekäs muotokieli on sekä yksinkertaista muotoilua että yksityiskohtaista sisustusta, joka sopii lukemattomiin tiloihin.

VP Globe 28 Alu Pendant on 28 cm:n halkaisijallaan Globe-sarjan pienin valaisin. Riippuvalaisin on kaunis kappale yksinään, mutta se voidaan helposti yhdistää muiden Globe-valaisimien kanssa, joita on useita eri malleja, joissa on eri kokoja, värejä ja materiaaleja. Näin syntyy jännittävä eri kokojen ja yhteensovitettujen mallien yhteispeli.

Koristeellinen riipus on saanut nimensä tyypillisen Globe-muodon mukaan, joka tässä versiossa on valmistettu läpinäkyvästä, kristallinkirkkaasta akryylistä, jossa on viisi sisäistä heijastinta, jotka on ripustettu kolmeen teräsketjuun. Läpinäkyvän ja hohtavan alumiinin värimaailmaa täydentävät punaisen ja sinisen sävyt, jotka ovat kauniita ja näkyviä, koska värejä on käytetty säästeliäästi. Kun lamppu kytketään päälle, se valaisee ja heijastaa alumiinisten heijastimien sisäpuolta ja luo epäsuoran valaistuksen, joka leviää pehmeästi ja häikäisemättä koko huoneeseen.

Voit tutustua VP Globe 28 Alu -riippuvalaisimeen ja kaikkiin muihin Verner Pantonin Globe -valikoiman kauniisiin vaihtoehtoihin Oikein täällä.