Poikkeuksellinen valaistus 101 Kööpenhaminan Ghost-designkruunulla

29. marraskuuta 2023
Poikkeuksellinen valaistus 101 Kööpenhaminan Ghost-designkruunulla
Monet kauniit valaisimet ja sisustuselementit ovat löytäneet paikkansa tanskalaisen designbrändin 101 Copenhagen uudesta mallistosta, ja yksi niistä on lumoava ja moderni Ghost-kruunu. Valaisin sopii kaikille, jotka suosivat modernia minimalismia ja joilla on heikkous abstraktiin taiteeseen. Innovatiivisen valaistustekniikkansa, niukan ulkonäkönsä ja ilmeikkään yksinkertaisuutensa ansiosta Ghost-kruunu hyödyttää kaikkia moderneja tiloja ja sisustuksia.

Ghost-kruunukruunun on muun malliston tavoin suunnitellut tanskalainen suunnittelijakaksikko Christian Sofus Hansen ja Tommy Hildal, jotka ovat myös 101 Copenhagenin johtavia suunnittelijoita. Tommy Hildahlilla on monen vuoden kokemus muotialalta ennen kuin hän teki uraa sisustussuunnittelun parissa. Hänen työssään keskitytään hänen omaan kiinnostukseensa materiaaleihin ja prosessiin, jolla niistä tulee taideteoksia, mikä näkyy kaikissa Hildalin harkituissa luomuksissa. Christian Sofus Hansen opiskeli arkkitehtuuria ja muotoilua Tanskan kuninkaallisessa taideakatemiassa ja on asiantuntija perinteisen muotoilun yhdistämisessä nykyaikaiseen teknologiaan ja tuotantomenetelmiin. Vuodesta 2015 lähtien nämä kaksi suunnitteluneroa ovat työskennelleet rinnakkain luoden lukuisia vaikuttavia sisustusprojekteja. Täältä löydät lisää Christian Sofus Hansenin ja Tommy Hildahlin luomuksia.

Ghost-kruunun graafisen muotoilun ominaispiirre perustuu minimalistiseen taiteeseen, ja siinä yhdistyvät valaistus ja veistos huomiota herättävässä, avantgardistisen näköisessä muotoilussa. Perinteisten varjostimien ja valonlähteiden sijaan Ghostissa on vaikuttava valaisin, jonka abstrakti, kierretty kuvio muodostaa koko valaisinpään. Se koostuu valkoisesta akryyliputkesta, jonka takana on sisäänrakennettu LED-valonlähde, joka valaisee koko rakenteen, kun valaisin kytketään päälle. Innovatiivinen kattokruunu on saatavana kahdessa eri koossa, joissa kummassakin on oma lumoava valokuvio.

Katso ne kaikki täällä