Kaunista kylpyhuoneesi DCW éditionsin kauniilla puuterihuonevalaisimella: Poudrier-seinävalaisimella!

18. toukokuuta 2023
Kaunista kylpyhuoneesi DCW éditionsin kauniilla puuterihuonevalaisimella: Poudrier-seinävalaisimella!
Me kaikki tunnemme klassisen ilmaisun: lähdetään puuteroimaan nenää. Tässä tapauksessa ranskalainen suunnittelija Philippe Nigro on vienyt asian askeleen pidemmälle ja luonut kylpyhuoneen valaisimen, joka jäljittelee ihastuttavaa puuteripölymetaforaa.

DCW éditionsin kaunis Poudrier-seinävalaisin ei ole vain kaunis ja koristeellinen valonlähde, vaan sitä voi käyttää myös peilinä: jotta yhdennäköisyys puuteripakkauksen kanssa vahvistuisi, valaisimessa on sisäpuolelta kiiltävä kansi, jotta voit peilata itseäsi siihen. Kansi on valmistettu teräksestä, ja se on viimeistelty kauniilla messinkipinnoitteella, mikä tuo jo valmiiksi hienostuneeseen muotoiluun klassisen tyylikkyyden. Kansi on kiinnitetty saranaan, joten sitä voi kääntää ja siten säätää valon voimakkuutta. Avaamalla ja sulkemalla kannen voit siis säätää, haluatko käytännöllisen, suoran valon vai pehmeän epäsuoran valon, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen ja hyvinvointiin iltaisin.

Valonlähteenä on sisäänrakennettu LED-moduuli, joka on suojattu lasihajottimella, jossa on uritettu pinta häikäisemättömän valonjaon varmistamiseksi. Suojausluokan IP44 ansiosta valaisin on suojattu kosteudelta ja vesiroiskeilta, joten se soveltuu erinomaisesti wc:hen, kylpyhuoneisiin tai muihin märkätiloihin. Tämä on osoitus hyvin tehdystä muotoilusta, jossa ei ole toteutettu vain muotoilukonseptia, vaan jossa myös käytännön käyttömahdollisuudet on otettu huomioon kauniin muotoilun jokaisessa osassa.

Katso Poudrier-seinävalaisin täältä