KAKSI uutta lisäystä PH Limited Edition -mallistoon Louis Poulsenilta - Löydät ne täältä!

1. syyskuuta 2022
KAKSI uutta lisäystä PH Limited Edition -mallistoon Louis Poulsenilta - Löydät ne täältä!
Täällä Valaisinmestarilla ollaan äärimmäisen innostuneina ja hyvästä syystä: Louis Poulsen lisää tavallisesta poiketen KAKSI uutta Limited Edition PH-valaisinta jo entuudestaan upeaan mallistoon. Tällä kertaa kasvojen kohotuksen saavat riippuva PH 3/3 -riippuvalaisin ja PH 3/2 -pöytävalaisin opaalilasin ja pronssin ylellisen yhdistelmän myötä.

PH:n suuren taipaleen voidaan merkitä alkaneen vuonna 1924. Matkan varrella ikoninen varjostinjärjestelmä on mullistanut tapamme ajatella valaistusta ja valmistettujen muotoiluikonien määrä mitataan tänä päivänä useissa tuhansissa. Vaikutusvaltainen suunnittelija Poul Henningsen onnistui luomaan pelkän tusinavalaisimen sijaan kokonaan uudenlaisen systeemin, joka raivasi tietä hajotetulle, miellyttävälle ja heijastamattomalle valaistukselle. Kolmikerroksinen varjostinjoukko on ehkä tärkein PH:n menestykseen ja suosioon johtaneista syistä.

PH 3/3 -riippuvalaisin & PH 3/2 -pöytävalaisin


Louis Poulsen siunaa valaisinmuotoilun ystäviä vuosittain rajoitetulla erikoispainoksellaan ja tänä vuonna saamme jännittäviä uutuuksia jopa kaksin kappalein. Kuten aina, on tälläkin kertaa pääosassa ikonisen pehmeästi valoa heijastava kolmikerroksinen varjostinasetelma, joka luo rauhoittavaa ja heijastuksista vapaata valoa huoneen joka kolkkaan. Opaalilasin ja harjatun pronssin ylellinen yhdistelmä tarjoilee lämmintä ja kodikasta tunnelmaa louden kutsuvan ja rennon ilmapiirin ympärilleen – valitsitpa riippuvan tai pöytämallin valaisimen. Lämpimät metallin sävyt antavat sisustuksellesi ripauksen vintagehenkeä näiden koristeellisten, mutta käytännöllisten valaisimien kautta.

Riippuvan PH 3/3:n uudistettu kanta ja kattokupu viimeistelevät valaisimen ilmeen kauniisti ja takaavat sen vangitsevan vieraidesi katseet. Molemmat Limited Editionit on tehty Italiassa puhalletusta kolmikerroksisesta opaalilasista, jonka kiiltävän yläpuolen kontrastina toimii hiekkapuhallettu alapinta. Huokoisuus takaa ihastuttavan pehmeän ja yhtenäisen valon. Molemmista valaisimista löytyvät Poul Henningsenin kaiverretut nimikirjaimet antavat keräilytuotteille ylellisen ja autenttisen ilmeen.

Koristele kotisi uniikeilla tanskadesignin ikoneilla, joiden tarina välittyy äärimmilleen hiotun käsityön myötä – nämä valaisimet ovat ajattomia!

Löydät kaikki PH-valaisimet täältä