Senadin Ulkovalaisin – Elegantti ulkovalo, joka muuttaa puutarhan unelmamaaksi

12. toukokuuta 2021
Senadin Ulkovalaisin – Elegantti ulkovalo, joka muuttaa puutarhan unelmamaaksi
Valoisien kesäiltojen saapuessa on tullut aika siirtyä puutarhaan. Mikä tarkoittaa, että ulkotilojen koristevalaistuksen tulee olla kunnossa. Tähän liittyen esittelemme tämän kauniin puutarhaan sopivan valokuulan. Ajattomalla valkoisella pinnallaan tämän kauniin ulkovalaisimen design on malliesimerkki vahvasta Bauhaus perinteestä, joka vuodesta 2002 saakka on ohjannut saksalaisen Arcchion designfilosofiaa. Valkoinen kupoli luo yksinkertaisen ja tyylikkään geometrisen ilmauksen, joka tuo puutarhaan ja pihatielle erehtymättömän kosketuksen estetiikkaa.

Upea valkoinen valo muuttaa salamana puutarhan valloittavaksi unelmien visioksi, joka on otettu suoraan kuin Shakespearen Kesäyön unelmasta. Tätä ilmaisua voidaan vahvistaa ja soveltaa toiveiden mukaisesti yhdistäen useamman eri kokoisen Senadin valaisimen. Pimeyden laskeutuessa ja vuodenaikojen vaihtuessa valaisin muuttuu hiljalleen puutarhan tai terassin kodikkaasta valosta taideinstallaatioksi, joka leikkii illan ja yön pimeydessä.

Yhteistä kaikille Arcchio ulkovalaisimille on saksalainen käsityönlaatu. Valaisimet on valmistettu kestävästä muovimateriaalista, IP-luokitus on IP54, joten Senadin ei pelkää tuulta eikä säätä. Jokainen puutarhavalaisin on varustettu kolmen metrin pituisella kaapelilla, mikä tekee ulkovirtalähteeseen liitännästä helppoa ja tarjoaa samalla joustavuutta valaisimen sijoitukselle. Alaosassa oleva vahva piikki kiinnittää suuren pyöreän valaisimen maahan. Valaisin voidaan näin helposti asentaa esimerkiksi kukkapenkkiin, pihatien varrelle tai puutarhan polun varteen, jossa se levittää lämmintä ja pehmeää hehkua.


Näet Senadin Ulkovalaisimen monessa jännittävässä koossa täällä